Конечно се смирив малку па ќе пробам да не употребувам пцости. Пред два саати бранев проектна задача за матура по информатика. Темата ми беше "Хаштаг и полесен пристап до е-содржини", си научив фино лепо, отидов таму без трема и слични глупости и си презентирав без проблем. Е сега кај нас во школото има тројца професори по информатика од кои двајца се млади и една постара професорка. Професорот шо ми предава мене е многу кул тип и знае колку можам и уште пред тоа како ментор ми ја пофали проектната. Другата млада професорка не коментираше многу, ама старата глупача шо секој ебан човек знае дека нема врска од информатика, а богами ни од животот докажа дека е најглупавото суштество во светот. 20 (значи дваесет) ебани минути практично и објаснував како се користе хаштаг на компјутерот и она не успеа да разбере каква му е намената племето да ѝ го ебам неандерталско. Дури на крајот ми речи ќе проверам дома јас како се користе и ќе те викнам утре пак да ми објасниш... Нека се гоне во три лепе и она и образованието во Македонија, цел живот со идиоти со IQ помало од бројот на страниците во проектната се расправам.
Изгледа не успеав да ги изоставам пцостите целосно и нив да ги ебам...