Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако уште еднаш влезам на IMDB.com и прочитам некоја рецензија да дојдиш и да ме отепаш.
Јас па си реков само по форуми се собираат тролови.
Среќни празници иначе.

Драга кајгана,

Марија се породи по 2016-ти пат, а веќе одамна е влезена во гинисовата. Неам појќе шо да ти кажвам зш е нелегално :P а ти не си најпозната по чување тајни

хехенце
си се насмеав на шегичката

Драга К,

11214267_10152701998677030_60533944331955665_n-640x640.jpg

:rolleyes::love:

Уште ден факт за простотијата на нашиов народ.Земаат по 3,4 лебчиња од погачата,а после не се јавуваат за кумови.Значи ме тераат да терам све у пм,кој мој гладни сте,или за инат бе,се тепаат да земат еј.И после нормално се јавува некој трет,онака од самиот што сака да биде кум.Е ради вакви работи никогаш повеќе од 10 минути не застанувам со вакви олоши.

Последно уредено:
Ми текна едно интересно сценарио.
Некој зема да пишува долг пост во темата Порака за бившите за да му олесни на душата, а еден од лајковите да му е баш од бившата. Можно е, зошто да не? :ROFLMAO:
Дури и допаднато од новиот дечко на бившата е јако:pos:.
Убавините на инкогнитоста.

Драга,

добар почеток на годинава, мноогу шетање, конечно продолжен одмор после долго време, средби со роднини и пријатели и пред се само за убави работи.
Имам и многу забелешки, многу недостатоци на кои налетав, но не би сакал да си расипувам со глупости ниту мое ниту туѓо расположение.
Бидете здрави живи, среќни и насмеани, сакајте ги блиските и пазете со прејадување, без разлика во што верувате нема да ви помогне да го стопите салцето после празниците :D

Тaткo ми ме прaшувa шo знaчелo биг титс aт вoрк :pos:
Среќa шo не рaзбирa aнглиски и шo интернетoт ми е бaвен пa не се дoсимнaл, кoј ќе се дooбјaснувaше. И среќa шo никoк немa дoмa пa зaврши сaмo сo филм еден не гo знaеш :angel:

Фајсти нека биде среќен што татко му начекал Биг титс ет ворк.
Фајсти ќе мораше многу повеќе да објаснува ако му нашле Биг дикс ин екшн, на пример.

Последно уредено:
ДК,

Дунавка на Каракамишева може вода да и носи!
Предлагам отварање Министерство за скршени срца!

Како е машки род од кајгана?

Kajгано,
Декември и јануари, дефинитивно се многу тешки месеци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom