Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Има една личност, нема да и пишам име, се „дружам“ со неа последниве неколку месеци. Личноста се гледа дека е од богата фамија со генерации наназад, значи не постои (ќе ги задавам овие Џонтра и Стефан) синдромот покондурен сељак. Образована до краен можен степен, експерт во неколку полиња а е уште во раните триесетти. Мене не ми е добро денес воопшто и еве веќе неколку часа наместо да си брка своја работа, како ми пишува континуирано да ме праша како сум, дали ми е ок, што ми рекле на лекар и слични муабети. Значи вакви ликови кои имаат бекграунд да бидат дигнати до стратосферата и се навистина ќе речеш VIP фаци по градов, седат прибрани и испаѓа човечкото од нив во секој можен сегмент од секојдневието, ги ставаш во стаклено ѕвоно и ја темелиш државата на нив. А ги има еден куп, само не добиваат никакво внимание и многу сакам да се промени тоа :(

Е сеа што е проблемот, проблемот е што на оваа личност кај и да е за година две ќе и здокурчи да го гледа циркусот во државава иако јасно е дека зема добри пари и ќе си фати пут под ноге накај Европа. А тука наместо да бидат ценети ваквите ликови, ќе лупаме лајкови на ФБ кај ликови што е дискутабилно како завршиле трето одделение, отци кои вртат повеќе жени у една ноќ отколку цел форум заедно и ќе читаме како некој вевчански лик зел брдо пари за патни трошкови а нема ни возачка дозвола ниту автомобил :toe: Ама одамна не ни е друг крив, самите сме си криви, тоа што си насркал, ќе си дробиш. После ставале на Точка и на Идивиди бош статии, па ќе ставаат, се ставаат статии кои носат читаност, не кликајте, ќе ставаат статии за црвојадини и спирални и елиптични галаксии. Проста раја сме и тоа FYROM не ни е набусурено од Грција, заслужено ни е.

/Rant over

Дрг.
Ниту јас не можев да ти пишам околу еден месец. Но колку што можам да приметам актуелна тема е зимницата. Па и кога веќе се фалиме и јас направив ајвар. И тоа имав околу 5.800 тегли останати од лани, сега направив околу 7.150, значи вкупно имам 19.000 тегли.

позз. ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Драга и тоа си дочекав. Да ми дојде на кавга гулабар со обвинение дека моето куче му ги јади гулабите. Ај да беше мачка некако и ке проголтав, ама куче бе. А јас чуди се од каде толку пердуви во дворот. Башка и пред некој ден го видов како влечка еден, ама си помислив го има најдено умрен па си игра. Ништо пикиран е, му се ближи крајот, ќе мора да му најдам чарето за брзо. Море ич ксмет да сум немал со кучињата.
П.с да не сака некој на поклон птичарка, тестирана во реални услови. Лови 100%
12166245_10201060366869426_1002137158_n.jpg

Драа

Знаеш дека французи што га снимаф тј филм на обиколницу спиеф куде мене на работу, тоес у хотел :icon_mrgr: Ja мрзу французи али овија су легенде, и актери и каскадери и д техникс или камермани, кој од кога побудала и попијаница.
Комај едн месец су куде нас, можда и повише. Од што ме слушале како збору сс колеге на работу, сињор Лохрен д техник днска ме вика на масу и ме прашуе
Миста Пахрвааа, вај јохр масидониан си соу дифхрент енд итс нот саунд лајк ди одехр колегс?
Па куманофски бе брат : D Aj eм ди пхровинцијал хиар, ај м нот фром Скопја

Бре, бре, знаевме дека оној Бетмен Серит си има заземено страна за финансиска удобност, ама до толку апла дека се натртил на властодршците, ама од друга страна и не сум толку изненаден.

Драга,
Ќе дојде ли ден кога летовите за балканските земји нема да бидат на gate број 'шупакот на аеродромот' во подрум на подрумот од подрумот на сите европски аеродроми?

Шо врска имат барем кајчињана не ќе ги паркираме во каналон, вака директно в двор си го врзвиш.
Пред излегвење:
Mамо, мамо, дај кључојте од кајчено.
:D

Ми дојде некоја идеја да учам ХТМЛ, само уште малку да го повежбам и ЦСС и
тука некаде ќе бидам. Веќе 2 години почнувам и истата идеја ми ја снемува... :bravobe:[DOUBLEPOST=1444648577][/DOUBLEPOST]Драга кајгана интересно што овде нема опција да си го лајкнеш сопствениот пост. Предност за глупите, уште повеќе да не ја докажуваат својата глупавост. :vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Дневна доза просечног Глуперда

Ме праќа мајка ми во продавница да купам една коцка кашкавал, цигари и два леба и ми дава 500 денари. Влагам у продавница и одма идам кај кашкавалот и гледам цени: 365, 355, 356 и 345. Брееееј викам, чекај да пребројам дали ќе ми стигнат пари. И бројам јас и викам ај таман ќе е, идам на каса и таа ми вика 319 денари. И ми наплаќа се уредно, искачам од продавница, и пола пат накај дома мислев зошто не ми го наплати кашкавалот 345 денари. Пу да ти ебам глупакот, ПА ЗА КИЛО Е ТАА ЦЕНА БЕ НЕПИСМЕН. Да си ебам тоа Сунѓерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom