Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ех драга моја :(
Моево срце трипа деновиве и мозоков нешто не ме слуша,на крај неможам да излезам.Очиве само ми шараат :D ама ич не се скромни,гледаат италијанци и по некој србин :rolleyes: а јас не сум виновна што ете така ми си паднале во група :oops: Ама си викам ај ке помине само уште еден ден да се стрпам и да поуживам во таква убава глетка,приметувам не ми смета :angel:

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Директорот на Македонски шуми, Жарко Караџовски порачува граѓаните да бидат трпеливи. Полните затвори со дрвокрадци се причина за поголемата побарувачка на легално дрво.

Не можам појќе умреф од смеење :pos:

11209565_966152786790110_9027947382703243267_n.jpg

:vozbud::vozbud:
Prv pat ja gledam slikava. Kolku mokjno :pos::pos::pos:

Уште еден саат кајги и игра Вардар... и напрееед Вааардареее але аооо алеее аооооооо ДА ГРРРМИИИИИИ

Вртам низ програмите, доаѓам до МТВ - даваат МТВ Крибс. Хех :D, се потсетив на старите такви ''шоус'' шо ги даваа пред 10+ години и ми текна на Room Raiders. Знаеш, кога земаа дечко/девојка, го/ја пуштаа да ровари по собите на три други други девојки/машки и на крај треба да се реши со кој ќе се плесне врз база на ''импресиите'' од собите :angel::angel: .. Си се потсеќам и си викам сам: Пфффф јас во ова би изгазил, немам мака. И со цел памет, се дигам од креветот во дневна, влегувам во мојата соба да го проверам статусот и на првиот чекор одма ми влегува во очи мега-постерот од Тејлор Свифт шо ми е закачен над креветот:cautious:. Толку. КРАЈ. Ќе го види дотичната постерот одма си викам, ќе се задлабочи, во пост-монтажата ќе убацат црно-бела предраматична слоу моушн сцена со стиховите во позадина ..
Nice to
meet you
where you've been
I could show you
incredible things

:sneaky::sneaky::sneaky::sneaky:

.. Кои патем се уклопуваат како ќец на десет тука, и малава ќе фати прашта за две секунди. Нема ни да дојде до разгледување на остатокот од собата и до буричкање по фиоките. Dang it. А не сум фрик ... До тој степен. #JustASwifty

ПС - Да се мочам на времето !!

Кеј,

Уште два часа одам на свадба и ќе вртам километража.

Ќе биде опа оп са :D

Дневна доза посерување:

Здраво дечки.

Да најавам дека привршувам со пишување на мојот прв бласфемично-хипер-реалистички прирачник ''ШО МАЈКА ТИ - за почетници''.

Ќе биде издаден за издавачката ТРИ, но исто така и за Или-Или. Промоцијата ќе се случи во кафе-книжарницата Магор (нормално). Вечерта ќе се отвори со концептуална инсталација од страна на авангардни перформери од aрт-студиото ВИЗАВИ. Апропо тоа, посетителите ќе имаат можност да уживаат во звуците на џез/неосајкоделик/уајт нојз составот ГЛУП СИ, НЕ СФАЌАШ ШО СВИРЕМЕ.
Како увертира за престојниот хепенинг Ви презентирам фрагмент од првиот чаптер:

''Кога на влезната врата ќе ти затропа инкасатор, цајкан, политички агитатор, јеховин сведок, извесен циган за операција, комшика у климакс или рандом пиче за анќета, затвори очи, земи воздух, потпри се со левата рака на касата од вратта, издиши низ носо, отвори очи, погледни ги , и ноншалантно ги прашај: ШО МАЈКА ТИ?''

Кеј,

Машко се спрема за 20 мин. максимум за на свадба.

Женско испод 4 часа не е.

Тоа би било ние машките ќе одиме да си уплатиме ливче, ќе јадаме, ќе се прошетаме, ќе купиш поклон плус ќе изгледаш една утакмица гратис на форум плус јутуб итн. А жениве тек откако ќе ги средиме работите тогаш жените веќе они се шминкаат. Значи ја готов сум неам шо да праам а мојата уште не е.

Епа тоа е разликата помеѓу маж и жена.

И сеа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom