Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Spremni za utre, se sobravme ekipa, napagjame! Zombie slayers! :vozbud:

zombie_banner-alone-surv-980x280.jpg

Пост исполнет со животињи во најава, 3,2,1...

12084148_882602411807945_1426761362_n.jpg
Уживанција во вода...

12086801_882600291808157_917120320_n.jpg
Уживанција на копно...

12071311_882603505141169_1084129787_n.jpg
Парот на годината.
Желчињава беа најслаткото нешто што сум го видел годинава :icon_mrgr:

IMG_20151008_233609.jpg
Суштеството со кое не можам да издржам ни 5 минути, а без него уште помалку :kuracc:

You like cats because they’re beautiful, elegant creatures, right? Or is it because you’ve been infected by a parasite that influences your brain?
:icon_mrgr:

http://healthland.time.com/2011/08/18/crazy-cat-love-caused-by-parasitic-infection/

gradinka.png gradinka1.png

Постот полн со животни го завршувам со маскотата на населбата. Дефендерот, кучето што царува на главната улица, не се мрда кога одат коли, не дозволува други кучиња да поминат на негова територија, во исто време лае и мрда со опашот итн. :Ddefenderot.png

Последно уредено:
Кога имаш таков глас, можеш да бидеш што сакаш!
Мој наклон!

:pos:го вишла баба му како разговара со другар му на скајп и отишла да си разговара со претседателот по телевизор

Исклучив компјутерот, легнав, се стоплив, не можев да заспијам, батерија на телефонот се помалку и помалку... се уште не можам да заспијам, батерија снемав, ме предупредува на секоја минута дека треба да го приклучам да се полни, не ми се станува, топло ми е... земав од продолжниот исклучив се што беше приклучено и си го довлечкав во кревет, го приклучив телефонот да се полни, немаше пола саат, заспав... се разбудив по три саати со продолжен кабел во кревет и телефонот до мене, пуштено вифи, еден куп нотификации од социјалните мрежи пристигнати, сега тебе ти пишува кајги.

Неможев до 4 да заспијам. Точно го слушнав градскиот саат како отчука 4 пати кога веќе паѓав во сон.
Ама па успеав да се разбудам порано, да се доведам во ред, а не вечер да дремам пак .
Ме мрзи да одам до продавницата, а ми се најавија гости, кои никогаш во животот ги немам видено. Лошо е што луѓево овде мислат дека јас сум уствари дружељубива и многу сакам сите да ги запознаам. Жими мајка не им дадов повод така да мислат. Сами си заклучиле ваљда. Незнаат колку јас уживам додека сум сама и никој не ме гњави со небитни разговори. Стварно убаво ми е дома.
Прекрасно, сама со себе и Фигаро. Кога ќе ми дојде желба да зборувам, му зборувам него и така двајцата си уживаме.

Уфф, ме уби ова времево .
Само што се преселив тука за да не патувам секој ден и ова дождов ми ја уби целата позитивна енергија, цел ден легам у една иста соба ти еам , нема воља за ништо, дома барем имав друштво колку сакам у близина ...
Ај поз до подобри времиња :D

Во четири месеци сум сработил 1380 саати, ебем ти и сезона и туризам и пичке материне, незнам како сум жив уште.

Барем на сатница да бев.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom