Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Среќна Нова Година, Кајганџии!
Да имате многу здравје, љубов и среќа во новата година!
И уште многу форумски хахаха моменти. :D

Кога ќе видам трубачи во 00:00 часот знам дека и оваа година ќе биде ромска(да не кажам циганска) и истиот репертоар го гледам во претходните три децении,башка што поомразен инструмент од труба немам..Како и да е среќна нова и од мене..

Среќна нова, до 101 и назад....и немојте така за трубата, каков шмек има дадено на некои песнички тоа е чудо.

Среќна нова другарчиња.
Уредно сум станат на време да видам колку се прејале и препиле на нова година на вестите на Сител. :icon_lol:

Драга

Нова година не ја сакам од причина што треба на 3727327742 луѓе да честитам, а секогаш некого заборавам, али ајде бар да видиш дека сите се живи и здрави. Теби и на сите твои членови посакувам се најдобро, здравје, среќа и успех и да не одминат лошите работи. Секако и ти да се вратиш посилна после надградбата.

Не сум по честитањето, не честитам нова година (освен на тие тројца што им се згрешило да ми честитаат), празници, родендени, свршувачки итн... Викајте ме темница, секако доаѓам од темната страна и со Темната Страна.

:D

Некому не му е нормално што Нова година ја поминав сам во стан правејќи секојдневни работи и чекајќи да заврши бомбардирањето во 12 па да си легнам, ама битно мене ми беше убаво.

Правете сѐ она што ве прави среќни колку и за другите да изгледа чудно и ненормално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom