Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е точно дека мостот Беласица треба да се урне и да се гради од ново, треба сите цигани во градов да ги запленат, привремено да добијат правен статус на предмети и како робови да ги впрегнат да изградат нов мост.

Чекам денес пред една сендвичара јадење, поминува такси и на задното седиште едно 12-13 годишно девојче гледа во мене си оближува усните и ми гестикулира пушење кур и се смешка злобно.

Ај шо ми се згади и јадење и се, па и ќе те направат да се осетиш криво и глупо. После се чудиме кога излегува вест како ги драпат и пунат ко пиперки на задното седиште разни наркомани и дебили, па обвинуваат за сексуални насилства.

Aх, децата од форумот на @Klinton да му уплатат еден одмор за елаборирањето, на долго и на широко. Го изморија за да тераат инат. Поздрав за @Klinton, паметен лик. Да ти е мило да го читаш.

Таксист сум. Денес возам патник, девојче 12-13 години, на задни седишта, очигледно со некој вид на церебална парализа. И оп, еден ептен грд манијак пред сендвичара, зјапа по коли што поминуваат, небаре бара нешто да ќари, па секоја жена ја гледа како предмет за "пунење". Девојчето само гестикулираше јадење сендвич, а којзнае што си помисли манијакот за да цел пат зјапа кон нас додека поминувавме. Ај си реков, секакви ги има, од што се забутани не ја сфаќаат различноста на луѓето, па и да зјапаш цел пат кон девојче што очигледно е малолетно и помладо за минимум 20 години .. Хитко, аман врати се.

Devojce sum, 12-13 godinki. Se vozam denes so taksi koga pominuvame od kaj edna sendvicara takvi ligi mi potekoa na muceto sto morav da se zabrisam. Vo meguvreme jadev grizinki i edna mi se zalepi za nepceto pa so jazikot norav da ja odglavam hihihi. Ne znam zosto eden manijak pred sendvicara me gledase kako da sum lokumce, a i taksistot ne bese za masala samo me zirkase na retrovizorot ko da mi fali nesto. Uste sum mala da razberam kakvi nameri imaa dvajcata ama sigurna sum deka lecat kompleksi na nekoj detski forum

Ocigledno ima postkovid posledici. Kolku i da ne sakas da veruvas vo toa, primerite se ocigledni. Ili imaa mentalni ostetuvanja od porano ama nikoj ne se zamarase pred kovidot.
Znak na prepoznavanje im e ocajniot obid da se napravat interesni na forum kade site se anonimni. Kolku ocajni se vo realnosta samo eden gospod znae :(

Кога си бил мал и клиентите доаѓале кај мајка ти, гестикулирала пушење кур дека дава за 10 евра, а тебе те лажела дека тоа е знак за јадење сендвич.

До ден денес кога одиш у сендвичара нарачуваш на истиот начин, и ти дават 20 денари попуст оти те знаат дека си ментално хендикепиран.

Драга Кајгана,

пет минути по полноќ, Ставрогин пронајден во својот стан ментално оболен и ќе добие бан и на овој профил.

На @Acid, за разлика од Дел Бој, нема да му биде незгодно да го означи. :coffee:

ДК,

Истите тие што периодов јадат гомна за матурантите, на нивните матури ги правеле истите глупости, плус девојките се облакаа како теткици со торти на главата. Крвта ваша дволична.

Драа

Небитно дали е Кутлеш или вентилатор.
Нема поглупо од веење знаме на сфадбе, матуре или слично.
На утакмицу ли смо?На митинг?

Што има врска тој што ја се жену или сам завршија школу сс национализам или патриотизам.
Затуцана работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom