Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кајче,
тука си накрцка снег. Денес едвај стигнавме на терен .. Добро е што имаме шатори врз објектите..ама пак земјата е како во камен да копаш. Веќе не ни мириса од што е замрзната. Ама џабе снегов..овде на чоечињава му е лето. Весели се, се смеат.. за недела се отвара пазарот со елки и украси. :) Сега чекам топло чајче со малку рум.. на радио врти некоја безвезна локална музика, ама никој не ја слуша.
Се чуствувам како мече ...а на мечињата им се спие и јаде во зима.:noze::giggle:

Дк

Душава ми плаче да заиграм NFS на компјутер:place: Одамна немам возено .... Кај братучед ми бев дома во Аеродром .... Седевме кај него у соба,ми вика абе ја имам Карбон ..... Коа почнаа спомени у глава да се вртат,уште во средно као будала ја играв .... Трета година заради нејзе завршив многу добар,за мене феил е успех..... Два месеца заглаив заради зараза од играва,не учев,навлечев бев толку у колите и тјунинг културата .... Имаш банда и територии во трки тепање,нешто скроз ново .... Ми ја даде играта,следниов месец ќе ми биде рај,ќе ја свртам на стариов Пц па као шо почнав со новата работа и поголема плата,сакам сега крај декември-јануари да земам нова јака конфигурација и прва игра таа да ја пробам ....:rolleyes: Игра од 2007,уше ми е у меморија ....Задоволство и мерак ....

Вика Јохан на колена Соња задоволена, сум се насмеал оти сум се сетил на сцена :icon_lol:. Никој нема да им ги плати казните а и два натпревари 7+ не да мириса туку смрди...

Слушам поуки од грчкиот поп по десет саати го има на јутубот, тоа ме смирува и се молам многу почесто малиот голем јас, ми дава некоја чудна сила....

Тие златни времиња од раните 90-те, златни генерации, прекрасен период да се биди дете, пребогати програми за деца, Во светот на Бајките, Математика, Македонски народни приказни, Дајте музика и ред други не ми текнуваат сега.

"Тагнете другар кој почнува на буквата и тој треба да ве части ќебапи/сладолед/милка /кур/голем" е најдебилната работа што постои на фејсбук.
мислев помина времето на вакви срања заедно со оние генераторите "сподели и ќе ти кажиме шо ќе бидиш по десет години".

23754695_1739978832680598_919538857279161040_n.jpg

Драга знаеш како е?

Тоа што е цело време толку близу до тебе, ама толку далеку... Она моето совршенство...

И искрено, не знам кој момент фали, и дали некогаш ќе дојде...

Едноставно, не знам со кои зборови да ја опишам ситуацијата.

И од судење за геноцид успејаа да направат реално шоу. :pos: 2 саата гледаме фијаско и жед за медиумско внимание на ХАГ на веќе со години решен случај. Па и овој Младич се бори како улав на сам крај на животот, а свесен е дека не излегува жив од таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom