Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга баш би сакал да снимат Амазон или Нетфликс, серија за StarWars Old Republic, некаде 3000 години пред настаните во филмовите и тоа да биде 16+ малце покрвава и по сурова.

Само Дизни ќе заеби нема да дај ќе направат некој шит како новиве филмови.

Денес испланирав да идам да купам нова голема новогодишна елка и лампиони, а и во некој кафич да гледам фудбал, а се вратив со секакви глупости, само не со тоа што треба ни пак гледав фудбал.
Сеа гледам во ќесите сум купил и маска за лице од цреша, шампон за мрсна коса а ќелав сум [emoji23] розева магична крпа и гратис течен прашок. [emoji14] [emoji14] [emoji14]

Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

На тема постирање под соц медиуми, идеш у теретана и му викаш на другарти снимај ме како вежбам да постирам на инста за да си качам шанса за ебење низ град. Атеншн хорс и тоа поише мушки него женски низ градов.

Потпишувам!

23561334_1854467801531006_2520937848483935491_n.jpg

Ma tu chi sei?
Ci credi che non lo so dire?
Un angelo disteso al sole
Che è caduto qua,
Nuda verità
E fa l' amore anche l'anima!
Ma tu chi sei?
Il cielo ti ha lasciato andare!
Un angelo disteso al sole
La natura che
Si manifesta in te
E in tutto quello che tu sfiori

MA TU CHI SEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII???????????????

Дојде живот за сите.....:jeeee::jeeee:

Или...чекај....само за оние на Твитер и тие што со години дремеа по штабови.

Која будала сум што мислев дека ќе се работи за доброто на сите, смешно е едните ги купија новинарите овие ги купија сите "влијателни".

Кога ќе дојме ние што си ебаваме мајката за 200е со години ?

Ај да нејадам многу, втора смена сум на работа, машинана не работит сама....:toe:

Драга,

Ширан ми е единствен од модерниве, трендовски фаци што ги поднесувам. Сепак е различен и ми се издвојува од толпата.
Па спотот за Perfect. :love: Гледајќи го дури и снегот и зимата ми изгледаат привлечно. :D А и како ми ги погодува актеркиве, Серша за Галвеј, Зои сега. :love:
Aww, а не сум ни во пмс. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom