Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега чекам топло чајче со малку рум.. на радио врти некоја безвезна локална музика, ама никој не ја слуша.

Одамна немам возено .... Кај братучед ми бев дома во Аеродром .... Седевме кај него у соба,ми вика абе ја имам Карбон ..... Коа почнаа спомени у глава да се вртат,уште во средно као будала ја играв .... Трета година заради нејзе завршив многу добар,за мене феил е успех..... Два месеца заглаив заради зараза од играва,не учев,навлечев бев толку у колите и тјунинг културата .... Имаш банда и територии во трки тепање,нешто скроз ново .... Ми ја даде играта,следниов месец ќе ми биде рај,ќе ја свртам на стариов Пц па као шо почнав со новата работа и поголема плата,сакам сега крај декември-јануари да земам нова јака конфигурација и прва игра таа да ја пробам ....
Игра од 2007,уше ми е у меморија ....Задоволство и мерак ....
2 саата гледаме фијаско и жед за медиумско внимание на ХАГ на веќе со години решен случај. Па и овој Младич се бори како улав на сам крај на животот, а свесен е дека не излегува жив од таму.