Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга, не знам за другите, ама мене годинава ми почна со трескање на земја. :facepalm: Не, не бев пијана. Нема потреба да сум пијана за да паднам. :X3: Нема потреба да има снег за да паднам... :toe: А тек кога ќе има снег, има да се заклучам и да не излегувам од дома. :sramezliv:Океј, последниов пат дома паднав. :unsure: Што значи никаде не сум сигурна. :ROFLMAO: А само што ме прашаа: - Кога последен пат имаш паднато? - Не ме подрекувај молим те, одамна немам.
А бе чути таму, ееее. :D Ме чуди како чоровинкиве останаа живи и здрави, со оглед на тоа дека и челото си го бапнав. :гик::noze: А бе имам ја среќа, ти викам. :ROFLMAO: А прстов како си го набив, Господ у пижами го видов. После си барав слики дали отсекогаш ми бил така накривен на лево или после дешавкава само така. :ROFLMAO: Само знам дека уште ме боли. :unsure: Ај, ќе помине ко на кутре. :D

И не, не сум крива ја, еднаш кога ми снимаа глава, ради тоа што на лекар кажав дека многу паѓам на крај ми пишаа само: Природна несмасност. Така да не сум крива ја што паѓам, тоа така вродено! :ROFLMAO: :P
П.С - :P
giphy.gif

И кога ќе имаш срање ден, ќе пробаш да го опраиш некому и ќе ти рече: Ама ме нервираш кога си претерано позитивна. Е па цркни! :uzi:

Ај бе, чао! :D

Ти пишува жена фала дека слушнала дека си давал комплименти за неа и да не си филозофирал многу да си бил поконкретен.
Од кога конкретизирав се за моите намери муабетот завршува со тоа дека таа не сакала маж моментално и доволно било да сме правеле здраво кога ќе сме се виделе.
Дoбредојдовте во волшебниот свет на жените, таму никоја не знае што сака.

ДК

Океј полжавот стигнал до врвот со лижење ама некако забораваат дека орелот може да летне многу повисоко, а полжавот не може подалеку со лижење да појде.

Освен тоа ако се лизне полжавот тешко дека некад повторно ќе успее да се долиже до врвот додека орелот дури и да се спушти на земја пак ќе ги рашири крилјата.

И така, јас порадо би научил да летам отколку да лижам али секој со своите способности.

Да, ама прво кокетира и се однесува како се да сака со тебе, ако не си се ангажирал зошто толку долго време си чекал, и на крај така завршува. Тоа е класично не знаење што сака. Таа тоа го објаснува за себеси дека е комплицирана. хах

Драга Кајгана,
Дали имаш чудесии од комшии? На пример од типот ,,Чекам да поминат избори за да направам нешто во животот"? Јас имам такви комшии. И пред избори и после избори си останаа да тонат во истото срање. Само тоа ти е кога не сфаќаат дека без малку да се потрудиш ништо не бива.
:вонзем:

Драга,

Кој ги учи луѓево дека за се можат да викнат инспекција? Која е таа желба да се тужи, суди, докажува? Имам миљон примери на луѓе во нивни 70ти-80ти (повеќето војни лица од ЈНА) кои се тужат судат со цел свет. Абе недај боже да му дадат у Веро подебело исечена мартадела одма на Уставен ќе ги даде.

Оној у Прилеп што им пиша на куртоните „ЧЕ СИ ЛЕЖИТЕ“ сакаат да го осудат заради тоа што со напишаното „ги заслепувал учесниците во сообраќајот и го одвраќал нивното внимание“.
:pos:

Патем, се мислам дали да му викнам инспекција на овој изнад мене. Не можам да трпам кога некој го вреѓа народот.

Најновото нешто што доаѓа од веганската секта е дека тие не јадат мед, бидејќи тој е производ на експлоатацијата на трудот на пчелите.

Па тоа не са вегани, па тоа са комуњари, марксисти!

Последно уредено:
Коледе има да го плаљиме оџино пред стадион, овај вика колцина ќе бидиме, викам 100-200 можеби повеќе :icon_lol:.

Употребувам PUA техники, the shit is working :icon_lol:, и се разнежнив у пичку мајчину, гледај романтики од песма.

Од коа знам за себе на Бадник се пеело Коледе, кој кур се форсира сеа онаа другана ?
Гајле ми е како било правилно и дали Коледе било пагански. Ако си било Коледе кај нас традиција или ако така низ праксата станало, требало така и да си остане, а не сеа ќе се менува и топла вода ќе се измислува.
Више 3 години се форсира онаа другана песна и преку ашима ми е дојдено.
И после ќе не заебаваат за антички македонци и словени. Па нормално дека не знаеме шо сме коа се праат вакви глупости.

Ама името, двојазичност, федерализација, идентитет....

Драга Кајгана Хелоу!!!

Јебем ти сунце, ти јебем драга не сум влегол од кој знае кога едвај пасворд погодив...Ме мавна флеш бек драга...се е исто :facepalm:.
Драга да бев ја толку верен и упорен ко некои твои членови барем за едно нешто у животот, поинаку ќе беше...свака им част драга...:bravobe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom