Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга , почнував да верувам у сонови.Минатиот понеделник сонував како цел ден јадам благо само бељи ми се дешаваа.Денес сонував како убивам глушец и цел ден се ми оди од рака.

Драга накратко само, да те прашам нешто.

Кое е боље дело? Ова:

1)

image.jpg

или па ова?

nesmezaedno.png

Размисли убаво па пиши ни.

Ја слушам сеа песнава

и се надевам дека КајмакоФ никад нема да запее пак на нашиов јазик пошо ушобол беше таа со Зељко песната. Ептен педерско никакво гласче вади, ваљда и он сфаќа.

Ова каде-каде ми е поприфатливо и поеќе би се слушало.

На сабајле одејќи накај работа многу често гледам една слика . Со различен протагониста , но со слични димензии . :ROFLMAO:
Пунка госпожа или чекајќи автобус или одејќи накај работното место јаде некоја баничка или лиснато ( штета нема сендвичари шо работат пред 8 , мммм помфриииит) .
Да си си налапа она , ќе се фали после на колешките на работа дека е на диета .
"Нее ,одете вие на пауза , јас слабеам , неам јадено од вчера од 5 саат" . :pos:
Тие се тие карактери .

Драга,
си се натопорил на седиште у бус, капутот и шалот потешки од тебе, топличко, убавко и треба да станеш..у исто време ти се плаче ама не плачеш пошо немаш палома и ќе треба рукав да употребиш, па дома да го чистиш и си викаш ај заеби ќе стиснам зуби

Иначе кај за Нова година? Ја еве елка китам и чекам некде 10 саат да дое да укључам печката да се пуни

Гласот на Трајче Георгиев и предебелиот, гадниот гз на Ники Минаж. Тие се тие преценети нешта драга.

Си зедов летни патичина за мене и внук ми, од Мај месец ќе запираат пари, него никако да ги паркирам ова гузерициве се си мислев 860 грама тоа 823 биле тешки, ако полесни овкаше онај запијан кога го нагазив :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Пази за на Монт Еверест, можи ќе одам некогаш не се знае:http://planika.si/izdelek/brana-men-air-tex-610345-20-a/

И мотивациона за грб денеска :icon_lol::

Си купив лењир од 11 денари од Џамбо за да си го чешам грбов :aplauz:
1926921_10153296636849391_5858076726837073366_n.jpg

Сабајле бев на интервју за работа, ај што не знаев кај сум пратил и кој ме вика ама кога влегов одма ми текна што е работата. Во една просторија како салон сместени 6-7 бироа и тука пред сите се правеше интервјуто :cuc: браво цареви тоа ви е тимската работа. Еј ме седна на тоа столчето до нејзе и мисли јас не ги знам тие форите за невербална комуникација начин на поздравување сместување до тебе и такви ствари. Кајги оваа отишла левл погоре :D здивот и корнеше што се мислев дали да и понудам орбит да се освежи, а ако прифатеше орбитот додека она го зима (перверзно звучи знам :icon_lol:) јас да искористам прилика да се фрлам од 8ми кат.

Нема надеж дефинитивно трчи лажи е работава. Гледам и други огласи ми се качуваат на онаквие со тие 1-2-3 години искуство. Да сум во студентски пленум ќе барам во новиот закон на студентите да им се рачуна студирањето како искуство за да не налетуваме на такви дискриминаторски огласи.

Страшно е колку се неиновативни и не знаат да создадат свој кадар. Уште поуплашен сум како они нудат производи/услуги кога не можат ни кадарот да го создадат како што треба.

Ветувам нема повеќе мастурбирање извини за денеска те силував премногу извини уше еднаш

Од само утрото разговорот со татко ми преку финчер па одиме за самата најава за излагање на протест и доаѓаме до 22-57
со следнава констатација

-Гледам многу бучава на монитори не гледам на дело(пошто нели државата се сака со дела),луѓе се излага надвор 300луѓе од кој пола хипстераја дошла за Тхе џохн знам знам удобно си седевте дома и чекавте да почнат вестите на телма или првиот портал кој ќе објави фотографи за да блахнете ''ej nikoj nema'' притоа сетете се од која позиција го кажувате тоа значи доаѓаме до моментот дека и вие сте никој само еден ден коа ќе биде барокен гтц вратете ја меморијата дали бевте таму да превземете нешто во врска со тоа .....

извинување до модераторите-администраторите за мојето 3 и последно излагање вечерва .....

2nm39sw.jpg

21l0lli.jpg

^ бев таму, а не сум хипстер... :D
И ИЗМРЗНАВМЕ МАМЕ МУ ЕБАМ. Иначе proud of синките, му викав на едниот пред две години ќе го биде и стварно... се искинавме од смеење :D

ПАЛИ ВЛАДА

и не сум сигурен али мислам дека @Крусер го видов негде

Драга,

Оди молим ти се свати ги жениве.
Сакаат да се зафркаваш со нив од една страна, од друга страна ти викаат ама незнам кога реално збориш, а кога се зафркаваш.
И после ти вика Нема Везе, не е битно, батали...тоа кога ќе ми го кажат, абе таква иритација добивам, тоа е чудо едно. :D

Ако некој може да ги свати 100 % што мислат и што сакаат да кажат, ОРДЕН ќе му дадам.
Најбоље е кога си слободен бе, бар нема да го замараш мозокот со вакви глупости :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom