Дозволувате ли сеир на ваша сметка?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
до некој степен да... т.е. одкако си имам љубовни проблеми цел форум мава сеир (позади мој грб) но не ми пречи(многу)...

да ама од одредени личности.. не од секој! :nenene:

Додека е во граници на нормала, да...Немам ништо против, прифаќам шала..И јас си праам сеир на туѓа сметка, и немам против и на моја сметка да си праат...Ама кажах само во граници на нормалата

Dozvoluvam mnogu cesto i najmnogu na moja smetka si se smeam, ne mi e voopsto problem:)

3avisi.... sarka3am mra3am da slusham(ima kavgi golemi), a obo3avam da ka3uvam:)

Necrophilia напиша:
до некој степен да... т.е. одкако си имам љубовни проблеми цел форум мава сеир (позади мој грб) но не ми пречи(многу)...
Позади твој грб?! :nesvest: Ја мислам сеиров за тебе поочигледен, подиректен и појавен не можеше да биде.:)

Јас прифаќам сеир, секогаш. Како што знам јас да пукам сеир на други, дозволувам ремет и на моја сметка. Дури и интересно знае да биде.:) Дури и кога ќе се премине границата... Не се лутам, и јас често ја преминувам. :toe:

Па често зафркавам пријатели и кога ќе ми возвратат со сеир на моја сметка дозволувам, не се лутам, освен ако е премногу, е тогаш следуваат санкции т.е. јас возвраќам со поголема мера.:):)

da, duri ponekogas i premnogu, pa sto covek ke sum ako ne mozam da napravam ili prifatam zaebancija na moja smetka, tuka se pravi razlika dali si covek ili tamu nekoe sushtestvo bzvezno :)))

Зошто да не? Сепак се согласувам дека не од сите луѓе, најлесно ми е од блиските да попијам некоја сеирџиска. И се разбира со усул. Некогаш и сама си мавам сеири, затоа што ако не можам да си се насмеам на себе, нема да имам образ да се смеам на другите. :)

немам гајле за сеири. Нека збори кој што сака, само нека не се лути кога и јас зборам за него.

да да да:pos2:...неми пречи ама ич..се додека шегата нема некоја убивачка цел (кон мене)....

se\ razbira.ako ne na moja na koja smetka site krevaat nos!!

Дозволувам.. Но тоа да е до одредени граници и од одредени личности.. И сакам тоа да е во мое присуство а не зад грб..

Уф обожавам да слушам сеир на моја сметка ама онаков не интелегентен „чентовско-инџиковски„ а на сето тоа да вратам со само неколку збора кои ставаат луѓе у долга несоница. А иначе ако е сеир на ниво, обожавам зашто да не, на крај краева сите сме луѓе а и кругот се врти

Dozvoluvam ali u odredeni meri.Da ne se preteruva. JA fakjam seir pa zaso i mene da ne mi fakjaaat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom