Дозволувате ли сеир на ваша сметка?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
"Она што не ме убива,ме прави посилен" Ф.Н.
Уште сум жив..има работи кои ме иритираат,оние што ме познаваат најдобро знаат колку можам да издржам..

Ич не ми е гајле бе, не се замарам.......

У животов мој до сега и немам баш осетено некој јак сеир на моја сметка.Незнам дали за тоа е виновен мојот шармантен карактер или мојот благопријатен поглед:) .Нешто ке е.
Како што кажа Ацевата,никогаш не правам нешто што несакам да ми се прави мене(освен кога морам,јебига).
Мада оние што се отпорни на овој тип на онадење у здрав мозок примаат каде-каде помала доза од оние кои неможат да го издржат горе споменатото и се љутати еднакво пропорционално додаваат бензин на отворен оган:icon_lol:
Секогаш е добро кога ке се најде причина за здрава смеа.Понекогаш треба да се внимава тоа да не расплаче некого.

Go trpam seir,za bilo s`o, ama i go praktikuem mnogu.Makedonski proizvod be,ne naogas na drugo mesto.A mora da se zacini so usul,inace ne e interesno.Preoga u sadizam, a ke ti se vrati,pa ako si mazohista DO YOUR OWN DAMAGE.

дозволувам да ме сеираат онолку колку што сеирам и јас. Не сеирам за личен изглед, за некој недостаток (фали прст, не слуша со едно уво....итд....знаете на што мислам), не спомнувам роднини и блиски пријатели. т.е. најчесто сеирам за постапки, дури и си мавам сеир сам на себе понекад, но и тоа со граница, зашто ако прететерам..

Што зборувате бе?

На овој форум има само четворица кои што прифаќаат сеир на своја сметка 100%....

Еден затоа што е многу горд за да покаже (и пред себе не смее да покаже) дека и малку го погодува сеирот.

Двајца затоа што се многу самоуверени, и сеирот им е смешен.

И Офчарот!

Другите сте сите лутковци повеќе или помалку.

P.S. Има и неколку луѓе тука што не ги знам, и не сум ги анализирал па не можам да судам за нив..

Сакам сеир па дури и на моја сметка,не се лутам и сама си тргам сеири на своја сметка.
А најмногу мразам луѓе што сакаат да тргаат сеир на некого а кога на нив им се трга се лутат

Прифаќам и не ме љути многу многу зошто ретко коа сеирот може да биде нешто што навистина ќе ме погоди и е вистина :) Така да се додека луѓето околу мене тресат глупости - а тоа се најчесто луѓе што не ме знаат и немаат појма за мене- не се замарам :wink:

Dolphin напиша:
Што зборувате бе?

На овој форум има само четворица кои што прифаќаат сеир на своја сметка 100%....

Еден затоа што е многу горд за да покаже (и пред себе не смее да покаже) дека и малку го погодува сеирот.

Двајца затоа што се многу самоуверени, и сеирот им е смешен.

И Офчарот!

Другите сте сите лутковци повеќе или помалку.

P.S. Има и неколку луѓе тука што не ги знам, и не сум ги анализирал па не можам да судам за нив..

Кој се тие четворица??

јас, ванчо, ацева и тореадор или???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom