Вампирката
Well, I tried to say there's nothing wrong with me
zaso be ne mi kza deka si se isekol...????FrAnKEnsTEiN напиша:Не лажи бе мене прв ми се искрши надвор криглата коа се испосеков!!!:pos2:
И после сите почнаа по мене:pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zaso be ne mi kza deka si se isekol...????FrAnKEnsTEiN напиша:Не лажи бе мене прв ми се искрши надвор криглата коа се испосеков!!!:pos2:
И после сите почнаа по мене:pos2::pos2::pos2:
~ThE_VaMpIrE~ напиша:zaso be ne mi kza deka si se isekol...????
abe tamu kako sto bese ludnica sto ne mi dade malku i tvoja krv da probam ja nemase da se nasekiram...ke se izraduvavFrAnKEnsTEiN напиша:Па за да не те секирам бе сонце!!!:wink:

Гижо напиша:море она го изгриза Бати по вената)))
Па немаше смила веке да седиме,се поремети све кој знае уште колку работи ке видевме што не требаше......~ThE_VaMpIrE~ напиша:Pa trebase da sedime...site se razbegaa u coloseum ili na drugi mesta![]()
Urban_Mover напиша:Па немаше смила веке да седиме,се поремети све кој знае уште колку работи ке видевме што не требаше......
pa togas ke ostanuvame do krajmere jako go griznav heheheheГижо напиша:море она го изгриза Бати по вената)))

Извини али да не сакаше да седам на тоа ретрото шо го пуштаа! Нееее не оди тоа така кај мене! Ако имаше нешо денс или техно или хаус е тогаш да али вака не! Извинете сите шо ме видовте набрзина и одма шо ме снема!~ThE_VaMpIrE~ напиша:Pa trebase da sedime...site se razbegaa u coloseum ili na drugi mesta![]()

Дружељубиви мај ес.