DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
може ке дојдеме со водка и уште некој друг ако најдеме или ако посака:)

DECKI.......:mist:

VECERVA KE SE OTAVARA SVECENO PRVOTO BURE PIVO VO DOWNUNDER....:je: :je: :je: :je: :je: :je:

ili da kazam otvoreno e vise....:cug: :cug: :cug: :cug:

LouWeed напиша:
DECKI.......:mist:

VECERVA KE SE OTAVARA SVECENO PRVOTO BURE PIVO VO DOWNUNDER....:je: :je: :je: :je: :je: :je:

ili da kazam otvoreno e vise....:cug: :cug: :cug: :cug:

Ако не си го испил цело до сеа. :) :) :)

vodkamixx напиша:
Ако не си го испил цело до сеа. :) :) :)
Не бе,не смее,треба и ние да отидеме таму,да видиме!!!

:cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug: :cug:

газда многу ми беше смешен на собиранката како рокер со Енерџи маичка и не си фер ти должам пијачка кога тогаш ќе мора

abe vidi sea....be.....
se prilagoduvam be.....na primer ima edna slika u galerijata,da bev kao sum si po obicno nemase ni da sum prasam za slikanje........:nesvest: :nesvest: :nesvest:

ej u petok 12ti maj bratuced moj ke organizira zurka u DOWNUNDER (isto ko ja da praam) pa aj dojdete eej! LOU aj ke se viime

SUPER!!!
ja na sank sum...hehhe

INACE DA POTSETAM
ZA 13.MAJ....METAL ZURKA!!!!!
I ZA 17.MAJ FINALE NA UEFA CHAMPIONSLEAGUE NA PLATNO SO VIDEO-BEAMCE I TOCENO PIVO...

LouWeed напиша:
SUPER!!!
ja na sank sum...hehhe

INACE DA POTSETAM
ZA 13.MAJ....METAL ZURKA!!!!!
I ZA 17.MAJ FINALE NA UEFA CHAMPIONSLEAGUE NA PLATNO SO VIDEO-BEAMCE I TOCENO PIVO...

Абе со уба реклама се удира овде:icon_lol: :icon_lol:
Ако наминам у Ск ќе го посетам да видам што е како е:cug:

eeej na 17ti 99 posto doagjam :) BARCAA ALEEEEEEEEEEEEEE

Ееееј на 17 доаѓам обавезно да гледам фудбал со друштво сам не се гледа башка и точено пиво мх мх мх убаини само уште и убав натпревар да се погоди а би требало според екипите да биде....:cug::je::cug::je:

Da bese golf/ragbi/plivanje ke dojdov. spomnavte fudbal mi se stemne pred oci :pos: :pos: :pos: :kez: :kez: Aj mozda ke dojdam....MOZDA

Jас нема да бидам тука за на 17-ти,туууууу,а точено пиво како лизгааа!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom