DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Toreador напиша:
Da bese golf/ragbi/plivanje ke dojdov. spomnavte fudbal mi se stemne pred oci :pos: :pos: :pos: :kez: :kez: Aj mozda ke dojdam....MOZDA

Ne be nema da si ti ako ne pocnes da kritikuvas se i sesto......:pos: :pos: :pos:...

By the way....kaj ste site be more....se izgubivte nekako....:pos: :pos: :pos:

LouWeed напиша:
ajde vecer na ziva muzika........:cug: :cug: :cug: :cug: :cug:
Идеме бре....
Поише за Редлерот одколку за музиката.....
Али ајде, нека и биде......:cug:

MSV напиша:
Идеме бре....
Поише за Редлерот одколку за музиката.....
Али ајде, нека и биде......:cug:
кој ќе иде?
не ветувам ништо...ми се доаѓа ама не зависи само од мене...

mary_jane напиша:
кој ќе иде?
не ветувам ништо...ми се доаѓа ама не зависи само од мене...
Sakam i jas da dojdam, ama jebiga, denes 5 godini od matura, i toa slavime u edna kafana kaj Forza Mobimak, taka da teshko deka bi mozel da dojdam ,a kolku mi se ideeee.....
Aj kje dojdam so Djore nekoj den na krigla od litro,:cug:
samo edna... :kez:

Пофалби од мене за газда Lou! За првпат пред 2 дена наминав во Downunder и пријатно бев изненаден од атмосферата внатре. Местото е баш онака како што го замислував. За сите оние кои не биле овде препорака да наминат и да се опуштат со бирка музика и муабет, одлично чувство е.

fala mandrak......isto moram i da kazam mandrak e absolutno kul covece,i odma si najdovme muabet.....

Абе DownUnder ти е закон место со закон газда и уште подобро шо е и компјутерџија и форумџија згора на се !!! али кога бев со другари баш евровизија гледавме и јас со кригла си се мезев пивце и евровизија!!!
Кој бе бил треба да оди зашо самотака ќе види шо местенце е !!!

Eeeeee, sea mi tekna koj bil LouWeed, pa DOWNUNDER..... Pa ja tamu slavev rodenden :) Mestoto e top, baska u komsii mi e, muzikata mi e po merak (jes da na rodendenot nekoi folkeri kenkaa da im se pusti Stoja :pov: ), sve u svemu - super :)

VCERA NEKOJ/A MI PRATI PORAKA....i siguren sum deka e od forum...deka pisuvase LOU.....ali DISPLEJOT MI E SKRSEN TAKA DA NEMOZAM DA CITAM PORAKI......
MOLAM PISI MI NA PP!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom