DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Гижо напиша:
шо бе, само ја и водка ли ке бидеме таму :))))) ке се караме со келнерката пепељарата да не ја зима :))))
Сакате јас да ви правам друштво?:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

па може, башка и лоу ке се израдува му се смачи од кајганџии, кајганџикиве се срамат ептен :)))

vodkamixx напиша:
Не бе, вечерва под маса ќе си ја стаам пепељарата, па нема да ми ја зема... нема да ја најде... :pos:

Може ќе сака да ја побара под маса кај тебе??????!!!!1

Искарај ги Лу, ти како постар, да не се мешам и јас...

Бај д веј мелолетнициве беа лудница... посебно од женцки пол :kez:

LouWeed напиша:
TE CEKAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wub: :wub: :wub:
a kao primetiv te nemase...................:pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz

Ке дојдев,ама ми се случи нешто неочекувано (бев со еден тип):icon_lol:.Ке ми опростиш?Следниот пат обавезно доаѓам!

sch00lGirL напиша:
Ке дојдев,ама ми се случи нешто неочекувано (бев со еден тип):icon_lol:.Ке ми опростиш?Следниот пат обавезно доаѓам!

gotovo prosteno....(ja bev so dve tipki...:pehar: )

Абе никој не си исполнува ветување, сите викаат ќе дојдат и после ги нема, ондак не пишувајте дека ќе доете. Градите недоверба.

Еве ја ќе си пишам, Лу другата сабота неможам да дојдам на журката на Бушав, али по другата сабота идам обевезно, јас, Гижо и Бати праиме журка... :)

Сите сте поканети.

П.С. Јас ќе бидам зад миксетата, а Бати и Гижо ќе бидат домаќини (не им се пуштало музика).

Како бе ја и Гижо нема да пуштаме :lud:
Ќе пуштаме и тоа Гижовска музика, да знаеш :)

Batistuta напиша:
Како бе ја и Гижо нема да пуштаме :lud:
Ќе пуштаме и тоа Гижовска музика, да знаеш :)

Па шо знам, Гижо вика не му се пуштало, а ти нели рече и тебе не ти се пуштало нај нај... па се останува на мене, али ај ќе се договориме. :) :)

П.С. Јас праам екстра концепт... вие бидете ми пред DJ-и :)

vodkamixx напиша:
Абе никој не си исполнува ветување, сите викаат ќе дојдат и после ги нема, ондак не пишувајте дека ќе доете. Градите недоверба.

Еве ја ќе си пишам, Лу другата сабота неможам да дојдам на журката на Бушав, али по другата сабота идам обевезно, јас, Гижо и Бати праиме журка... :)

Сите сте поканети.

П.С. Јас ќе бидам зад миксетата, а Бати и Гижо ќе бидат домаќини (не им се пуштало музика).

Per znaci da znam da ne doagjam...:)))):kez::kez::kez:

The_Grim напиша:
Per znaci da znam da ne doagjam...:)))):kez::kez::kez:

Зашо бе да не доаѓаш а? Не се секирај падна договор, по 1 час и 20 минути секој DJ (vodkamixx, Гижо, Batistuta) ќе си има свој сет.

И глеј не дојди, Стиф ќе гори. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom