DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Dimitarc напиша:
абе, лу вчера рече имам 2 лоши келнерки (добри во душа) ама тие највеќе работат, другата е кукла ама помрзлива. Се согласувам! Башка стварно е кукла. Како се викаше?

Прашајте го мотаро за келнерката ;) како се добива пиво!
Не и замеравај, уште е нова.

Башка, виде и самиот како и трепереа рацете кога беше блиску до тебе...:pos:

Инаку, одлично место, фино средено, пространо, навистина ми се допадна :wink:

Уште еднаш, со среќа и бериќетна 2006-та!

Па да дочекаме и свирки, српски певаљки, стриптиз...:wink:

vecerva imav sansa taka prvpat da go vidam DOWNUNDER poln do daska..........SUPER BESE......:cuc: :cuc: :cuc:
srjekna nova godina na vas site da imate zdravje i ljubov.....i obavezno za 2006 mn poseti vo DOWNUNDER.......:) :) :pop:

LouWeed напиша:
vecerva imav sansa taka prvpat da go vidam DOWNUNDER poln do daska..........SUPER BESE......:cuc: :cuc: :cuc:
srjekna nova godina na vas site da imate zdravje i ljubov.....i obavezno za 2006 mn poseti vo DOWNUNDER.......:) :) :pop:
Prv pat poln do daska no ne i posleden.Ti posakuvam vo novata 2006 god sekoj den da bide taka:)
GOOD LUCK I HAPPY NEW YEAR!!!
sincerely,AnA​

Лу мен, деноиве сум послободен, очекувај ме на кафе и да ти напраам сефте.

Башка, се ближи Кајгана'с фрст бртдеј, треба да бараме локација за прослава! :)

Decki aj srekna nova godina na site i na Lou so kaficot..srekna i beriketna godina....i mnogu zabava, zeni i rok'n'rol..:) baj d vej.....Lou? Kako si pomina na NG...? kako bese vo kaficot?? ima sliki nesto??

vecer ke idam kaj lu...
da vidam so tolku go falite kaficot!:pos:

ThA-BiTcH напиша:
vecer ke idam kaj lu...
da vidam so tolku go falite kaficot!:pos:
ThA-BiTcH..te chekame ovde so svezi informacii:) u vrska so kaficot a i u vrska so kafeto sto tolku go fali lou:)
btw...pozdravi go lou:icon_lol:

Ja se izvinuvam, ama da me apdejtuva nekoj kaj se naoga potocno mestovo.
Nesto mi e poznato ama mi falat izgleda sektori, nemozam da se setam?

Јас само што се вратив од таму, бев на кафе после работа. Фино, исполнува услови да се опне една журка за првиот роденден на Кајгана! :)

Инаку Јаков, кафичот е уствари поранешен Томфуљ во Аеродром, карши Бисер кај стариот трговски.

Мистичен напиша:
Јас само што се вратив од таму, бев на кафе после работа. Фино, исполнува услови да се опне една журка за првиот роденден на Кајгана! :)

Абе убаво, ама кога? :)

P.Overdrive напиша:
Абе убаво, ама кога? :)
Најверојатно терминот ќе биде од 13-ти (петок) до 15-ти (недела). Треба да се договориме сите заедно кој даум одговара највеќе за да се собереме во што поголем број, конечно да се видиме сите, да се изжуркаме и да ги памтиме долго убавите спомени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom