DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
tonciitorco27zx.jpg

Vidi gi bre ovie dvajcavaa skroz na levo - jas uste ne dojden oni se rokaat k'o kozi poprcheni!!! :pishtoldz mamata!!!

Ќе ви ибам гејовите гнасни. Цела недела Ќе одиме Ќе Одиме цела кајгана сношти само тројца бевме, јас, Гримчо, и Гижо. Ебате педерите гнасни ебате... :devil2: :devil2:

Оф топик:Маце, бев нападнат и сликан без мое знаење затоа испаднав како шит :devil2:

Toreador напиша:
Оф топик:Маце, бев нападнат и сликан без мое знаење затоа испаднав како шит :devil2:

Да беше нападнат ќе се бранеше а немаше со раката да го гушкаш Тончи. Море марш тамо ме разочаравте сите - и ти и он :devil2:

Љубави, Торчо си седеше мирно, поради многу алкохол, а јас беф замрзнат од одењето кај ДимитарЦ дома за да го земе фото-апаратот, и ми требаше топлина, а не љубов. Мислам не таква љубов како што мислиш ти. :)

Лу, утре ти доаѓам на некое коктелче после работа. *

Иде некој со мене?

*коктелот е на сметка на куќата.

Offtopik:
Gizo ovaa pinakoladata snosti me sedna na g'z ej....nemozev pola saat da se svestam posle....:wink:...ama dobro bese sepak....
a za site drugi "kajganџii"......zasramete se......samo toa imam da kazam...nitu ednas ne ste otisle do kaficot da vidite sto, kako, kade, zosto......

The_Grim напиша:
Offtopik:
Gizo ovaa pinakoladata snosti me sedna na g'z ej....nemozev pola saat da se svestam posle....:wink:...ama dobro bese sepak....
a za site drugi "kajganџii"......zasramete se......samo toa imam da kazam...nitu ednas ne ste otisle do kaficot da vidite sto, kako, kade, zosto......

пинаколада у комбинација со филмчињата на киро = релаксинг :))))

a be vidi...porelaksd ne sum bil vo celiot zivot...:pos:...da treba pred da pojdam na spienje da go viknam Kire i da mi "rezira" malce....se zezam...:wink:

Е да го ебам, поради сплет на околности (повеќе во темата Како се чувствувате денес итн итн), не можев да дојдам. =|

Не ми чакчајте филмоите ќе ве ебам у гз, ќе ви свршам во уво. :pos: Накурчен сум денеска, глаа ќе ми испука. Ме фајча криза...До Нова Година мора нешто да се легна па дури и женско да било :devil2:

Не лелекај Кирца - таков си е он од роџење. Женските му се само........

Џокер! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom