DotA Скриншот!

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Блодот инспирација имаше, дојде со 5 итеми и си мисли ќе ме тепа, си пуштам блејд маил и сам се убива ^^

Кога се прави S&Y наместо lifesteal,нормално дека ќе се самоубива :)

Aragon 3-15 хах...
Аи следна ќе ви се придружам,од на Tito страната,бидејќи гледам јаки сте вие :)

35/5 -.-

Кога се прави S&Y наместо lifesteal,нормално дека ќе се самоубива :)

Aragon 3-15 хах...
Аи следна ќе ви се придружам,од на Tito страната,бидејќи гледам јаки сте вие :)

100% odbiva 4 sekundi noviot bladeMALE

А се стакува со третата на нерубот, на 3 удара се уби =))

И после вика wtf? А кога дојде во нашата база беше како " видете ми ги итемите, ќе ве убијам сите 5 заедно " :))

Или оти имаше ВАНГАРД? ВЕ МОЛАМ, НА СЛЕДНОТ СКРИНШОТ ДА НЕ ВИДАМ ВАНГАРД, ОСВЕН АКО СИ АХЕ!!!

Знаеш што прави кракенот на тидехантерот? Знаеш дека не се стакува со ванагардот? Знаеш дека си фрлил 2300г за мизерни 250хп, 5хп реге и 65% да блокираш 15 демиџ повеќе?
По бавно ме тепат:wink::smir:

Од пред малце. На 22 lvl си отидов дома за прв пат.:)
Плус цела игра не умрев, шо е најбитно. Двата празни места за items ми беа за Satanic и Boriza-do Kyanon.

Not bad?:)

15rdvnr.png

Од пред малце. На 22 lvl си отидов дома за прв пат.:)
Плус цела игра не умрев, шо е најбитно. Двата празни места за items ми беа за Satanic и Boriza-do Kyanon.

Not bad?:)

15rdvnr.png

So profesionalci si igral..

Не е лошо, само прво јас одам phase boots, пушташ врталешка, па phase boots и го гониш : )

Не е лошо, само прво јас одам phase boots, пушташ врталешка, па phase boots и го гониш : )
Ја ќе почнам да му се вртам, и тој нормално ќе почни да бега, и после на само ќе му пуштам ulty (мислам кога е во гужва (крипови)).
А кога сретнам херој во шума, одма крајна му пуштам, после му се вртам.
Но тоа се зависи до херојот што ќе го сретнам, оти може да е некој со Lothar, или магија со која може да избега, блинк, и други.:)
Ако е безпомошен, одма ulty. Мислам не грешам, или?

Did you know?

Кога играш со Јурнеро, кога си на улти можеш дагер да користиш :)

Абе финтата е кога ќе пуштиш phase boots имаш некаде 420мс, а со power threads некаде 370, и поголема е вројатноста да ти избега : )

Од толку многу аспекти е фина сликава :)

dota1m.jpg

Lol gold-ов.
И ме интересира, оти гледам кога си сликал имаш 140hp, умре или се излечи од крипците?:)
има 24 армор....јак атак спид и демиџ, и лајф стил...така да, веруј, се излечил :)

По бавно ме тепат:wink::smir:
ме потсеќаш на ZeroStyle...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom