DotA Скриншот!

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Поштуем (= Ти кажа некој да ги правиш овие ајтеми или сам ги направи? :)

Тинкер со аркане ринг.. што ли нема да видиш на овој свет ..

9/3/3 .

6500 голд

Него, втората, играв со хендикепирани и со магина 9/1 -.-

Shorty напиша:
Да му купиш аркане на тинкерот е исто со да му купиш Boots of Travel на Фурион xD
ДА НЕ НЕ МУ ТРЕБА?!

Поштуем (= Ти кажа некој да ги правиш овие ајтеми или сам ги направи? :)
Ке си кажам поштено, само за баш-от ми рече некој, но не се секавам..Мислам дека беше GoD....:toe:Но сепак, благодарам:wink:

Приметив неколку члена се фураат на одредени теми вклучувајќи ја и оваа правејќи се IMBA Masters of DOTA! Дај оладете малце преку к*ров сте ми од серење, ако коментирате коментирајте со усул, луѓево си постираат слики на темава и најмалата ситница ќе ја направите голема...:tapp:

Пресно пресно, игравме 5вс5, ама останавме 3вс3, еве со Бонето, ги згазив.:)
Плус, голдот е битен.:)

24nfuv7.png

Некако не ми се допаѓаат твоиве items.

Нели имаш улти,а и helm-от се коси со втора?
Нели со радианс ќе знаат дека си меѓу нив,dust и ти мртов?

Буризата е spot-on,само јас би ја потковал со еден eagle,многу подобра спојка од радиансот.
Или пак monkey :)

П.с. Те јадам во голд,сеуште ^-^

Некако не ми се допаѓаат твоиве items.

Нели имаш улти,а и helm-от се коси со втора?
Нели со радианс ќе знаат дека си меѓу нив,dust и ти мртов?

Буризата е spot-on,само јас би ја потковал со еден eagle,многу подобра спојка од радиансот.
Или пак monkey :)

П.с. Те јадам во голд,сеуште ^-^
Helm-от го склопив на почетокот, за да се лечам.
Radiance-то, го склопив за dmg, + што ќе им е тој dust, ќе пуштам Аватар, лом ќе станат, имам јак dmg, мавам по 700 критикал на секој втор удар.
Тие беа Разор, Лион и Пудџе, така да не ми можат ништо со БКБ.
А голдот го собрав кога влегов во нивната база, пред да влезам имав 200-300.:)

Eве сега игравме пред 5-10 минути.. игравме 3 в 3 , двајца излегоа откај мене а они беа 3 и Sky[mkd] Направи свич и после се развив и еве .. GODLIKE:smir:
2gxiagh.jpg
но има упте една слика...:
2uf84sg.jpg
Комент??:pipi::kesa:

Helm-от го склопив на почетокот, за да се лечам.
Radiance-то, го склопив за dmg, + што ќе им е тој dust, ќе пуштам Аватар, лом ќе станат, имам јак dmg, мавам по 700 критикал на секој втор удар.
Тие беа Разор, Лион и Пудџе, така да не ми можат ништо со БКБ.
А голдот го собрав кога влегов во нивната база, пред да влезам имав 200-300.:)
Непотребен ти е хелмот кога веќе имаш со втората орб ефекат + ултито ти е тука за инстант лечење.

Непотребен ти е хелмот кога веќе имаш со втората орб ефекат + ултито ти е тука за инстант лечење.
Улти зимам на 22 lvl. Така да... а втората ја користам само за тепање херои, пример одам да тепам херој, пуштам втора, и ако го убијам после ја гасам и идам да тепам крипвои и се лечам...

Хелм оф Доминатор е многу глуп итем за early game. Форсира ауто атак, со што ги буташ криповите кон нивната кула, што те остава отворен на секаков ганг.

Боне флечерот, можеш да го играш со searching arrows, прва и WW, само ако направиш орхид како прв итем, само така ќе имаш мана за се. Значи од почеток или идеш стрели и +, или прва и + ( само на прв левел си зимаш wind walk ). Ако идеш стрели и + ( на 6 левел зимаш улти, од 12 земаш прва ), можеш да си направил батерфлај како прв итем, а после по твој избор, мкб,критикал,бкб, зависи од играта и играчите. Ако идеш прва и +, можеш да си направиш мијонир и скади, или пак десолатор и батерфлај, зависи од играта, дали ќе ти треба хп ( скади ) или пак -армор ако има paper heroes во другиот тим, кои со дезолатор би ги убил за една секунда. После бутерфлајот, повторно зависи од играта, идеш мкб,критикал,ХоТ,бкб..

Радиансот не е добар за боне. Како што кажа мац, поентата е да не знаат оти ти си наоколу, а ти секогаш да бидеш.

Неверморот е добар, само место Худ, му треба бкб и хелм оф доминатор, кој подоцна би станал сатаник. Некако премалку крипови имаш убиено за 47 минути, но добро : )
Приметив неколку члена се фураат на одредени теми вклучувајќи ја и оваа правејќи се IMBA Masters of DOTA!
Па можеби оти сум едно 5 пати подобар од другиве, и сакам да ви помогнам да научите нешто? Не се расправај за ова 5 пати, виде што се случи минатиот пат кога дојде на страна со мене . )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom