Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И шо? Не му треба Аркане ринг на Тинкерот? lol.Тинкер со аркане ринг.. што ли нема да видиш на овој свет ..
ДА НЕ НЕ МУ ТРЕБА?!Shorty напиша:Да му купиш аркане на тинкерот е исто со да му купиш Boots of Travel на Фурион xD
И шо? Не му треба Аркане ринг на Тинкерот? lol.
ДА НЕ НЕ МУ ТРЕБА?!
Дечко, не кур се дери туку образложи зошто му треба.
Ке си кажам поштено, само за баш-от ми рече некој, но не се секавам..Мислам дека беше GoD....Поштуем (= Ти кажа некој да ги правиш овие ајтеми или сам ги направи?![]()
Helm-от го склопив на почетокот, за да се лечам.Некако не ми се допаѓаат твоиве items.
Нели имаш улти,а и helm-от се коси со втора?
Нели со радианс ќе знаат дека си меѓу нив,dust и ти мртов?
Буризата е spot-on,само јас би ја потковал со еден eagle,многу подобра спојка од радиансот.
Или пак monkey
П.с. Те јадам во голд,сеуште ^-^
Непотребен ти е хелмот кога веќе имаш со втората орб ефекат + ултито ти е тука за инстант лечење.Helm-от го склопив на почетокот, за да се лечам.
Radiance-то, го склопив за dmg, + што ќе им е тој dust, ќе пуштам Аватар, лом ќе станат, имам јак dmg, мавам по 700 критикал на секој втор удар.
Тие беа Разор, Лион и Пудџе, така да не ми можат ништо со БКБ.
А голдот го собрав кога влегов во нивната база, пред да влезам имав 200-300.![]()
Улти зимам на 22 lvl. Така да... а втората ја користам само за тепање херои, пример одам да тепам херој, пуштам втора, и ако го убијам после ја гасам и идам да тепам крипвои и се лечам...Непотребен ти е хелмот кога веќе имаш со втората орб ефекат + ултито ти е тука за инстант лечење.
Па можеби оти сум едно 5 пати подобар од другиве, и сакам да ви помогнам да научите нешто? Не се расправај за ова 5 пати, виде што се случи минатиот пат кога дојде на страна со мене . )Приметив неколку члена се фураат на одредени теми вклучувајќи ја и оваа правејќи се IMBA Masters of DOTA!