DotA Скриншот!

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Абе пријатели, НЕ ПРАВЕТЕ ВАНГАРД НА СЕКОЈ ХЕРОЈ, АПЕЛИРАМ!!!

НА lycan, ајде некој попаметен да ми каже зошто му треба вангуард?

сларадар, баратрум, ИСТО!

па вангард бе,ти дава HP, регенерација....:vozbud:

На овој херој како што фуче со становите не ни му треба санге, доволно е што има ХП од сангето и брзина од јашата...

Epa koj kur spoil i sange i yasha? I jakiot dmg sho go ima pa da se regenerira..

Доста бе ти, не следиш мода.

Za nekoi vangardot e trend :)

353dxf5.jpg

Богами ни овде не знаеја каде да се обрата :):)

Не ти треба аватар против тие херои.​

Mislam deka bez avatorot Vengeto ke go unistel
Да бе, у право си.. Венгето е еден од подобрите нукери во играта. Моја грешка.

Да бе, у право си.. Венгето е еден од подобрите нукери во играта. Моја грешка.

Не е за нукерите. За стандот е кој ако ми го дадат, ќе ми ебат матер после. И плус хекс имаше некој направено.

Еве видете сега, игравме цело време 2 х 5 ... сите од нас 3 излезеа видете и сами , ние со Drow Ranger-от ги посерафме, 2 бефме... еве јас беф со Гушот...јас беф најјак, па дроу ренгер-от па луцифер , итн... еве погледнете и сами нашите на кои lvls излегоа ... и оште малце и ние ке можефме да ги искараме :D:D:D:DComment :P?:):smir:
1zwk8ko.jpg

Негативен скор имаш..тапа..-.-

да да , знаеш зошто ?? Зошто ние бефме 2 , и јас се им одав прв а они беа 4 души...

Или оти имаше ВАНГАРД? ВЕ МОЛАМ, НА СЛЕДНОТ СКРИНШОТ ДА НЕ ВИДАМ ВАНГАРД, ОСВЕН АКО СИ АХЕ!!!

Знаеш што прави кракенот на тидехантерот? Знаеш дека не се стакува со ванагардот? Знаеш дека си фрлил 2300г за мизерни 250хп, 5хп реге и 65% да блокираш 15 демиџ повеќе?

Еве нешто пред малце, која беше одлична Дота.:)

qmzubk.png

Абе прекрасна дота, не расправај.. Има луѓе кои не играат за тимот, не се -1 за тимот, туку се +1 за другиот тим. И огрето и мортред на почетокот имаа скор 0:9, мортредот си купи бутс оф спид точно во 31та минута, а до тогаш имаше 2 банда и хелм оф доминатор.

Блодот инспирација имаше, дојде со 5 итеми и си мисли ќе ме тепа, си пуштам блејд маил и сам се убива ^^

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom