максовизија
Lunatic
Вчера се спремивме да играме 5 на 5 и баш хостот стисна старт, еден гад од моја се изгаси. Игравме 4 на 5, ги газевме и полека почнаа да се исклучуваат, па хостот напраи switch мислеше може да ме тепа, го утепав 1 и не исклучи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според моја проценка добро си го развил.Еве сега играв 1 в 1 со едно дете ..И прво он ме тепаше , тепаше, тепаше.. но после кога го склопив Манќито се умиреше.. и се умиреше:icon_biggИ потоа се се` развивав итн..
И јас дојдов 21 лвл тој беше 13И јас бев при карење и викам да те искарам ? - Не. И добро јас си тепав неутралци..И така натаму, еве видете си сами мислам дека глупо пишувам:kesa:
Може искрено да кажете дали му фали нешто ??
Дали се овие Items исправни ??:smir:
Очекувам comment.![]()
Потполно се согласувам со тебе трол.Според моја проценка добро си го развил.
Али според мене место златен меч подобро би било bkb, но со оглед на тоа против кој херој си играл, lycan (што е без никакви маѓии кој можат да те спречат да не тепаш) добро би било и златниот меч.
Еве специално за тебе.Дај пастирајте скрин шотови од добри скорови, од јаки моменти, трипл дабл курац палац килл, местенца кај шо сте заебале некој, а не ајтеми ќе ми покажувате, 4 години неактивно играм дота, неќам да глеам 6 слотови ..не се предизвик.