Dota партии меѓу кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво на сите,играв пред 2-3 год дота сега за распустов да се тепа време пак почнувам,некако глупо ми е сам без пријатели ако има некој за 5 v.s 5 нека ме адне и пише да се договориме. Ник на Garena: Mad_Coko се гледаме

Здраво на сите,играв пред 2-3 год дота сега за распустов да се тепа време пак почнувам,некако глупо ми е сам без пријатели ако има некој за 5 v.s 5 нека ме адне и пише да се договориме. Ник на Garena: Mad_Coko се гледаме

Многу си стагнирал ти :):) Ќе се дупнеш од фидање дур се вратиш у нормала :):)

Кој е заинтересиран за игра нека ме адне на гарена.Се собираме чат пат другари играме :):) Ако е некој заинтересиран за игра нека ме адне na garena и нека пише коментар дека е од кајгана :):) Ник ми е XzapZ .cyas :)

Кој е заинтересиран за игра нека ме адне на гарена.Се собираме чат пат другари играме :):) Ако е некој заинтересиран за игра нека ме адне na garena и нека пише коментар дека е од кајгана :):) Ник ми е XzapZ .cyas :)
Не ти е тои ник :) т.е не те наоѓа.

Иначе одамна немаме играно, можда 2 години :)

Па викни некад, геју!

Ја увек те викам прв. :)

Не ти е тои ник :) т.е не те наоѓа.

Иначе одамна немаме играно, можда 2 години :)

Гарант ми е тој си утнал нешто у тајпање :):) Инаку мац ја мислев ти заплива у конзолашките води заради тоа :):):) Ќе ти пишам наредна прилика обавезно :)

Гарант ми е тој си утнал нешто у тајпање :):) Инаку мац ја мислев ти заплива у конзолашките води заради тоа :):):) Ќе ти пишам наредна прилика обавезно :)

Не пишував, туку копирав :)
Ајде, ти ме најди мене, мојот е поедноставен...Provocatore xD

сте за дота да испукаме да се собериме 5на 5? Да ве истепам салам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom