Здраво на сите,играв пред 2-3 год дота сега за распустов да се тепа време пак почнувам,некако глупо ми е сам без пријатели ако има некој за 5 v.s 5 нека ме адне и пише да се договориме. Ник на Garena: Mad_Coko се гледаме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво на сите,играв пред 2-3 год дота сега за распустов да се тепа време пак почнувам,некако глупо ми е сам без пријатели ако има некој за 5 v.s 5 нека ме адне и пише да се договориме. Ник на Garena: Mad_Coko се гледаме
Не ти е тои никКој е заинтересиран за игра нека ме адне на гарена.Се собираме чат пат другари играмеАко е некој заинтересиран за игра нека ме адне na garena и нека пише коментар дека е од кајгана
Ник ми е XzapZ .cyas
![]()
Кој е заинтересиран за игра нека ме адне на гарена.Се собираме чат пат другари играмеАко е некој заинтересиран за игра нека ме адне na garena и нека пише коментар дека е од кајгана
Ник ми е XzapZ .cyas
![]()
Па викни некад, геју!
Ја увек те викам прв.![]()
Не ти е тои никт.е не те наоѓа.
Иначе одамна немаме играно, можда 2 години![]()
Гарант ми е тој си утнал нешто у тајпањеИнаку мац ја мислев ти заплива у конзолашките води заради тоа
Ќе ти пишам наредна прилика обавезно
![]()
Многу си стагнирал тиЌе се дупнеш од фидање дур се вратиш у нормала
![]()