DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Abe luge instalirav ggc clent sve napraiv kako so treba i acaunt si otvroiv ama mi pisuva koa ke otidam login:Login time out,please try again later! E ova mi go pisuva daj kazete kako da go napravam???odnapred fala

На прозорчето на кое се логираш одбери settings -> specify port (for pass firewall) и остај 0.

Lepotane imash za site tamu! Pobaraj! Znaesh angliski taka>?
A toa za Vengeto beshe pr, za ubav build. Toj mi dojde pri raka!
Oк бе јас си побарав се си најдов...иначе сум зачленет и на дотапортал па истите работи ги има...Фала anyway:smir:

Dotata e timska igra, eden heroj ne moze da ja smeni nisto. Treba da se ima timska strategija, a ne poedinecna. Setete se na ova koga ke igrate, ne na primer 3ca od meleete heroi da pravite vladimir ili takvo slicno nesto sto ne se stakuva...
Да...тоа многу ме нервира и мене...Сеа играм на б.нет,сум си напраил владимирс,и сите други после праат,а после коа ке напаѓаме или коа ќе се браниме џабе им се,еден стакува...Мозок треба :)

Toa deka eden heroj ne prai razlika prasajte go nabildan timestopper

ne pravi razlika. Ke ubie eden dodeka trae poslednata ( ako uspee da ja pusti ). Potoa ke go snema za 1 sekunda.

Не види брат може е и у право...Зш јас во Про игра со Templar Assasin сам тепав 5 души...не дека беа некој почетници...Проселни беа,ама кај мене имаше 2 излезено од игра и имав поише пари...Затоа,инаку порано не верував! Е сега ако играш против малце поумни играчи...Шанса нема...:)

Nema sansi da istepas 5 heroja zaedno. Na 12 level ke te istepaat bez artefakti, a ti imaj 10000 gold da si napravis artefakti.

Замисли пак сите да имат стан и то е еден стан друг стан после за то време другите мават па трет стан па четврт па на првиот што ти мана му се наполна пак да те мани :) станери комбинација то е нема маж, и еден така со сајленс то е гг :)

Па Потато морам да кажам дека си у право!Нема херој што може да истепа повеќе од 3 у битка 5вс5!Може да направи трипл кил ама после ке го убијат и ако направи толку убиства,ептен треба да е набилдан најако да му е погодено се и да има мн среќа за да се деси нешто такво!А ако игра против про играчи нека игра кој со што сака нема шанси!!!

abe ne sam nogu dobar u dota pocna pred eden mesec da ja igram i najcesto igram so razor ....e sea ja mu stavam

wrath band x2
drvena noga (zabravi i imeto ama sigurno znaete koja e...)
sange & yashe
eye of scady
butterfly ( ako stignam do tuka )
e sea dajte malce pomos poso znam deka ne e ured ovoa....

abe ne sam nogu dobar u dota pocna pred eden mesec da ja igram i najcesto igram so razor ....e sea ja mu stavam

wrath band x2
drvena noga (zabravi i imeto ama sigurno znaete koja e...)
sange & yashe
eye of scady
butterfly ( ako stignam do tuka )
e sea dajte malce pomos poso znam deka ne e ured ovoa....
Според ајтемиве глеам дека си почнал сега да играш!Глеј да ти кажам како прво никогаш не се прави санџ и јаша и скади заедно!Како второ бендовите сигурно ги шиткаш кога ке ги направиш овие јакиве ајтеми.И како трето мој совет стај му нешто за демиџ например манки,буриза така нешто!:pipi:

Според ајтемиве глеам дека си почнал сега да играш!Глеј да ти кажам како прво никогаш не се прави санџ и јаша и скади заедно!Како второ бендовите сигурно ги шиткаш кога ке ги направиш овие јакиве ајтеми.И како трето мој совет стај му нешто за демиџ например манки,буриза така нешто!:pipi:

функционираат заедно скади и сајнџ и јаша иако се орб ефекти..

Само за Range херои функционира Санге јаша и скади

Jas rekov deka faceless pravi razlika zasto ako stvarno ste pro igraci ke ja zdrvite sestata kako sto treba nikoj ne mrda od nivna a site od vasa ke tepaat...
Nejkam ni da spominjam za slucajot koga so drugarce im se staivme faceless i troll...gazenje na 2v5...
a so timestop 1v3 efektivno...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom