Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Leleee ama bild si napravil bravo! A bre godinite da ti gi imam umot da ti go nemam.Да видам,да прашам... За Templar Assasin-Lanaya што мислите дека би бил најдобаар билд...јас вака ја играм:
1.Power treads
2.Butterfly
3.Monkey King Bar
4.Satanic
5.Radiance
6.Не сум стигнал толку(завршуе партија)
E toa barem tamu e tolku praktichno obrajsnato shto poprosto nemoze da bide. Idi simni go ovde: http://www.gg-game.com/product/EJ MOMCI KE MOZE LI NEKOJ PO OPSIRNO DA MI OBJASNI ZA TOA KAKO DA IGRAM DOTA NA GGC CELA PROCEDURA STO TREBA DA SE NAPRAVI??ODNAPRED FALA VI MNOGU!!!!
Годините да ти ги немам,паметот да ти го немам...Leleee ama bild si napravil bravo! A bre godinite da ti gi imam umot da ti go nemam.
eve da vidish kako se pravi bild:
http://www.gg-game.com/forum/viewthread.php?tid=24065&extra=page=2
Ovoj mi se najde pri raka, kako eden od podobrite shto sum gi prochital izminatiov period.
Inaku eve vi link za ,spored mene, najdobriot dota forum na svetov:
www.gg-game.com/forum
Ne za drugo ima iljadnici luge, ako neshto ve interesira prashajte si tamu, moze tamu ke veruvate n00boj edni. A NE OVDEKA DA SE CHUDITE ZASHTO DAGON i BoT NA GONDAR! STOKA! Duri i mi seod replikite. KE se iznerviram ako vi repliciram!
Stoka! Betar od creepoite ste, tie barem znaat shto praat! Pa ako ne vi e jasno prashajte, ne da chitam gluposti![]()
Lepotane imash za site tamu! Pobaraj! Znaesh angliski taka>?Годините да ти ги немам,паметот да ти го немам...
Абе не ти барав јас за Венџефул спирит...туку за Темплар асасин
П.С иначе место рејдиенсот некад правам бурице...зависи од ситуација...
spored mene moze da se ubaci burizza kako 6 item.Да видам,да прашам... За Templar Assasin-Lanaya што мислите дека би бил најдобаар билд...јас вака ја играм:
1.Power treads
2.Butterfly
3.Monkey King Bar
4.Satanic
5.Radiance
mojot omilen heroj!!!ja sakam zverkavaДа видам,да прашам... За Templar Assasin-Lanaya што мислите дека би бил најдобаар билд...јас вака ја играм:
1.Power treads
2.Butterfly
3.Monkey King Bar
4.Satanic
5.Radiance
abe glej da ti kazam jas na tebeLepotane imash za site tamu! Pobaraj! Znaesh angliski taka>?
A toa za Vengeto beshe pr, za ubav build. Toj mi dojde pri raka!