DotA генерална дискусија

Член од
19 декември 2005
Мислења
259
Поени од реакции
2
Abe luge instalirav ggc clent sve napraiv kako so treba i acaunt si otvroiv ama mi pisuva koa ke otidam login:Login time out,please try again later! E ova mi go pisuva daj kazete kako da go napravam???odnapred fala

На прозорчето на кое се логираш одбери settings -> specify port (for pass firewall) и остај 0.

Z

ZeroStyle

Гостин
Lepotane imash za site tamu! Pobaraj! Znaesh angliski taka>?
A toa za Vengeto beshe pr, za ubav build. Toj mi dojde pri raka!
Oк бе јас си побарав се си најдов...иначе сум зачленет и на дотапортал па истите работи ги има...Фала anyway:smir:

Dotata e timska igra, eden heroj ne moze da ja smeni nisto. Treba da se ima timska strategija, a ne poedinecna. Setete se na ova koga ke igrate, ne na primer 3ca od meleete heroi da pravite vladimir ili takvo slicno nesto sto ne se stakuva...
Да...тоа многу ме нервира и мене...Сеа играм на б.нет,сум си напраил владимирс,и сите други после праат,а после коа ке напаѓаме или коа ќе се браниме џабе им се,еден стакува...Мозок треба :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Toa deka eden heroj ne prai razlika prasajte go nabildan timestopper

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
ne pravi razlika. Ke ubie eden dodeka trae poslednata ( ako uspee da ja pusti ). Potoa ke go snema za 1 sekunda.

Z

ZeroStyle

Гостин
Не види брат може е и у право...Зш јас во Про игра со Templar Assasin сам тепав 5 души...не дека беа некој почетници...Проселни беа,ама кај мене имаше 2 излезено од игра и имав поише пари...Затоа,инаку порано не верував! Е сега ако играш против малце поумни играчи...Шанса нема...:)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Nema sansi da istepas 5 heroja zaedno. Na 12 level ke te istepaat bez artefakti, a ti imaj 10000 gold da si napravis artefakti.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Замисли пак сите да имат стан и то е еден стан друг стан после за то време другите мават па трет стан па четврт па на првиот што ти мана му се наполна пак да те мани :) станери комбинација то е нема маж, и еден така со сајленс то е гг :)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Па Потато морам да кажам дека си у право!Нема херој што може да истепа повеќе од 3 у битка 5вс5!Може да направи трипл кил ама после ке го убијат и ако направи толку убиства,ептен треба да е набилдан најако да му е погодено се и да има мн среќа за да се деси нешто такво!А ако игра против про играчи нека игра кој со што сака нема шанси!!!

Член од
22 август 2007
Мислења
155
Поени од реакции
0
abe ne sam nogu dobar u dota pocna pred eden mesec da ja igram i najcesto igram so razor ....e sea ja mu stavam

wrath band x2
drvena noga (zabravi i imeto ama sigurno znaete koja e...)
sange & yashe
eye of scady
butterfly ( ako stignam do tuka )
e sea dajte malce pomos poso znam deka ne e ured ovoa....

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
abe ne sam nogu dobar u dota pocna pred eden mesec da ja igram i najcesto igram so razor ....e sea ja mu stavam

wrath band x2
drvena noga (zabravi i imeto ama sigurno znaete koja e...)
sange & yashe
eye of scady
butterfly ( ako stignam do tuka )
e sea dajte malce pomos poso znam deka ne e ured ovoa....
Според ајтемиве глеам дека си почнал сега да играш!Глеј да ти кажам како прво никогаш не се прави санџ и јаша и скади заедно!Како второ бендовите сигурно ги шиткаш кога ке ги направиш овие јакиве ајтеми.И како трето мој совет стај му нешто за демиџ например манки,буриза така нешто!:pipi:

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Според ајтемиве глеам дека си почнал сега да играш!Глеј да ти кажам како прво никогаш не се прави санџ и јаша и скади заедно!Како второ бендовите сигурно ги шиткаш кога ке ги направиш овие јакиве ајтеми.И како трето мој совет стај му нешто за демиџ например манки,буриза така нешто!:pipi:
функционираат заедно скади и сајнџ и јаша иако се орб ефекти..

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Само за Range херои функционира Санге јаша и скади

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Jas rekov deka faceless pravi razlika zasto ako stvarno ste pro igraci ke ja zdrvite sestata kako sto treba nikoj ne mrda od nivna a site od vasa ke tepaat...
Nejkam ni da spominjam za slucajot koga so drugarce im se staivme faceless i troll...gazenje na 2v5...
a so timestop 1v3 efektivno...

Kajgana Shop

На врв Bottom