Abe luge instalirav ggc clent sve napraiv kako so treba i acaunt si otvroiv ama mi pisuva koa ke otidam login:Login time out,please try again later! E ova mi go pisuva daj kazete kako da go napravam???odnapred fala
Oк бе јас си побарав се си најдов...иначе сум зачленет и на дотапортал па истите работи ги има...Фала anyway:smir:Lepotane imash za site tamu! Pobaraj! Znaesh angliski taka>?
A toa za Vengeto beshe pr, za ubav build. Toj mi dojde pri raka!
Да...тоа многу ме нервира и мене...Сеа играм на б.нет,сум си напраил владимирс,и сите други после праат,а после коа ке напаѓаме или коа ќе се браниме џабе им се,еден стакува...Мозок требаDotata e timska igra, eden heroj ne moze da ja smeni nisto. Treba da se ima timska strategija, a ne poedinecna. Setete se na ova koga ke igrate, ne na primer 3ca od meleete heroi da pravite vladimir ili takvo slicno nesto sto ne se stakuva...
Според ајтемиве глеам дека си почнал сега да играш!Глеј да ти кажам како прво никогаш не се прави санџ и јаша и скади заедно!Како второ бендовите сигурно ги шиткаш кога ке ги направиш овие јакиве ајтеми.И како трето мој совет стај му нешто за демиџ например манки,буриза така нешто!abe ne sam nogu dobar u dota pocna pred eden mesec da ja igram i najcesto igram so razor ....e sea ja mu stavam
wrath band x2
drvena noga (zabravi i imeto ama sigurno znaete koja e...)
sange & yashe
eye of scady
butterfly ( ako stignam do tuka )
e sea dajte malce pomos poso znam deka ne e ured ovoa....
функционираат заедно скади и сајнџ и јаша иако се орб ефекти..Според ајтемиве глеам дека си почнал сега да играш!Глеј да ти кажам како прво никогаш не се прави санџ и јаша и скади заедно!Како второ бендовите сигурно ги шиткаш кога ке ги направиш овие јакиве ајтеми.И како трето мој совет стај му нешто за демиџ например манки,буриза така нешто!