DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Koj da vidi de! Godini se vo prashanje, i jas na tvoite godini bev takov, sega propushtam mnogu raboti 'kroz prsti'!

Да видам,да прашам... За Templar Assasin-Lanaya што мислите дека би бил најдобаар билд...јас вака ја играм:
1.Power treads
2.Butterfly
3.Monkey King Bar
4.Satanic
5.Radiance
6.Не сум стигнал толку(завршуе партија)

Ооф дота кој сака добра игра е играв на времето пред да почнам да играм WoW па заебав сега и дота и WoW сега играм само CS :):)

EJ MOMCI KE MOZE LI NEKOJ PO OPSIRNO DA MI OBJASNI ZA TOA KAKO DA IGRAM DOTA NA GGC CELA PROCEDURA STO TREBA DA SE NAPRAVI??ODNAPRED FALA VI MNOGU!!!!

Да видам,да прашам... За Templar Assasin-Lanaya што мислите дека би бил најдобаар билд...јас вака ја играм:
1.Power treads
2.Butterfly
3.Monkey King Bar
4.Satanic
5.Radiance
Leleee ama bild si napravil bravo! A bre godinite da ti gi imam umot da ti go nemam.
eve da vidish kako se pravi bild:
http://www.gg-game.com/forum/viewthread.php?tid=24065&extra=page=2
Ovoj mi se najde pri raka, kako eden od podobrite shto sum gi prochital izminatiov period.
Inaku eve vi link za ,spored mene, najdobriot dota forum na svetov:
www.gg-game.com/forum
Ne za drugo ima iljadnici luge, ako neshto ve interesira prashajte si tamu, moze tamu ke veruvate n00boj edni. A NE OVDEKA DA SE CHUDITE ZASHTO DAGON i BoT NA GONDAR! STOKA! Duri i mi se :pov:od replikite. KE se iznerviram ako vi repliciram!
Stoka! Betar od creepoite ste, tie barem znaat shto praat! Pa ako ne vi e jasno prashajte, ne da chitam gluposti:toe:

abe daj ako znae nekoj neka mi kaze veke za ova ggc sve praam go instaliram i dzabe neso mi pisuva tamu i neznam kao treba da se igra na ggc zatoa objasnete ve molam!fala.

EJ MOMCI KE MOZE LI NEKOJ PO OPSIRNO DA MI OBJASNI ZA TOA KAKO DA IGRAM DOTA NA GGC CELA PROCEDURA STO TREBA DA SE NAPRAVI??ODNAPRED FALA VI MNOGU!!!!
E toa barem tamu e tolku praktichno obrajsnato shto poprosto nemoze da bide. Idi simni go ovde: http://www.gg-game.com/product/
a instalacijata e idealno ednostavna, chak i dete malo moze da go instalira -samo 4 pati next i gotovo. nishto drugo! KAde shto ti e kopcheto 'start game' klikni(toa avtomatski ke ti startuva samo ako war3.exe e vo d\games\war3 a ako ti e poinaku vo tvojot komputer mislam so drugi iminja ke ti otvori prozorec za da si go povrzesh exe-to sam! Mislam e lesno) i baraj igri na 'lan games'.
Normalno napravi si user pred toa!:smir:
I pobaraj me da te natepam!

abe znam da igram preku ggc klient i se...ama resiv doma da instaliram dota i sea koga idam start game na gg idam u lan i nema niedna igra ...imam probano u nogu sobi i nigde nema .... malce pomos ???

Leleee ama bild si napravil bravo! A bre godinite da ti gi imam umot da ti go nemam.
eve da vidish kako se pravi bild:
http://www.gg-game.com/forum/viewthread.php?tid=24065&extra=page=2
Ovoj mi se najde pri raka, kako eden od podobrite shto sum gi prochital izminatiov period.
Inaku eve vi link za ,spored mene, najdobriot dota forum na svetov:
www.gg-game.com/forum
Ne za drugo ima iljadnici luge, ako neshto ve interesira prashajte si tamu, moze tamu ke veruvate n00boj edni. A NE OVDEKA DA SE CHUDITE ZASHTO DAGON i BoT NA GONDAR! STOKA! Duri i mi se :pov:od replikite. KE se iznerviram ako vi repliciram!
Stoka! Betar od creepoite ste, tie barem znaat shto praat! Pa ako ne vi e jasno prashajte, ne da chitam gluposti:toe:
Годините да ти ги немам,паметот да ти го немам...
Абе не ти барав јас за Венџефул спирит...туку за Темплар асасин

П.С иначе место рејдиенсот некад правам бурице...зависи од ситуација...

Годините да ти ги немам,паметот да ти го немам...
Абе не ти барав јас за Венџефул спирит...туку за Темплар асасин

П.С иначе место рејдиенсот некад правам бурице...зависи од ситуација...
Lepotane imash za site tamu! Pobaraj! Znaesh angliski taka>?
A toa za Vengeto beshe pr, za ubav build. Toj mi dojde pri raka!

1.Power treads
2.Butterfly
3.Monkey King Bar
4.Satanic
5.Radiance
spored mene moze da se ubaci burizza kako 6 item.

1.Power treads
2.Butterfly
3.Monkey King Bar
4.Satanic
5.Radiance
mojot omilen heroj!!!ja sakam zverkava:)
mu praam
Power treads
radiance
buterfly
satanic
monkey
buriza
sekogas go bildam full najomilen mi e lele na turnirot ako mi padne otkazuvajte se:D:vozbud:

Lepotane imash za site tamu! Pobaraj! Znaesh angliski taka>?
A toa za Vengeto beshe pr, za ubav build. Toj mi dojde pri raka!
abe glej da ti kazam jas na tebe:)ti i tvojot dangon!!!:)Kako prvo ne gi vregjaj lugjeto t.e mene ne sme stoka!Kako prvo se glea kolku znaes da igras koga citas od forumi i mi izgleda deka ti mn retko igras dota tuku samo citas izlea!:)

Dotata e timska igra, eden heroj ne moze da ja smeni nisto. Treba da se ima timska strategija, a ne poedinecna. Setete se na ova koga ke igrate, ne na primer 3ca od meleete heroi da pravite vladimir ili takvo slicno nesto sto ne se stakuva...

Abe luge instalirav ggc clent sve napraiv kako so treba i acaunt si otvroiv ama mi pisuva koa ke otidam login:Login time out,please try again later! E ova mi go pisuva daj kazete kako da go napravam???odnapred fala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom