DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Не можеш да пикаш втор пат по ред мирана на прв пик оракл и точка. Таму лежи зајакот.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ama ne bace ti ne smees da zboris poso ne si igral na international u finale

E сеа, ова ти е ненормално убер најглуп ад хоминем. Само затоа што он не е најдобриот играч и не може да ги порази Wings со неговиот тим од 4 души, тоа не значи дека аргументот не му држи вода. Види што си пишувал уназад...

A ti demek si znael sto ke bide posleden draft? Koga zakluci deka Sumail im ja zaeba ovaa partija, otkako zavrsi celata partija ili dodeka igrase? Mozda treba ti da igras mesto Sumail, pa da vidime dali ti ke ja zaebes partijata ili ne posto ocigledno znaes podobro od nego kako ne se zaebuvaat partii

Ti sto ne ides da igras podobro od niqua cim znaes deka igra katastrofalno i kako treba da se igra? Sto ne zarabotis pari kolku nego od Dota 2 ako si podobar?

Овие аргументи се многу глупави бидејќи не се фокусираш на тоа што го кажува, туку пробуваш да се курчиш и да го напаѓаш него лично со тоа што тврдиш дека они се авторитети кои е невозможно да направат грешки, а со тоа секој којшто не е на нивно „ниво“, не може да го стави тоа под знак прашање со дискусија.
Ако мислиш дека грешката не им беше тоа што не приметиле дека Мирана не работи, објасни зошто го мислиш тоа со аргументи.
затоа прашав кога установил пред да изгубат или откако изгубиле. DC изгубија поради тоа што беа послаб тим од вингс а не ради мирана тимбер сларк и со што да играа ќе изгубеа пак. Не изгубија на драф туку изгубија поради фактот дека вингс играа на друго ниво дота од сите останати на турниров.
Заклучок : DC беа втор најдобар тим на турнирот

Последно уредено:
Brat ne zaebavaj deka ne izgubija na draft, mozebi ne bese najgolemiot udel draftot ama brat zboruvame za tim so najnepredvidliv draft dosega viden na koj bilo dota turnir. Vidija samo slikata ppd za glava kaj so se drzit ke ti e mnogu pojasno.

Вие карајте се за DC, тимот веќе се распадна.
W33, miracle, misery (најверојатно), crit i fly
resolution во нави
saksa i moo неам појма

Така твитнаа па сеа ако тролаат..
qDal0.jpg

Јас не би го менувал мисери со моон. Далеку подобар играч е од него. Само би го уфрлил xcalibur на местото на нотаил, а нотаил би имал некоја улога внатре во групата. Колку што знам тој и флу се многу добри пријатели. Мислам дека и нотаил имаше објавено статус во врска со ова.

Јас мислам дека се пијани твитови. Видете го времето плус ова :

(Омар = w33)

Богами ќе биде густо наредниве денови. Исто и Forev си заминал од MVP

reso у Нави, другото се шпекулации.

Се надевам Сакса ќе заврши у добар тим. Енви и Папи имаат многу високо мислење за него веќе долго време, нема да ме чуди во Secret да заврши.

Јас не би го менувал мисери со моон. Далеку подобар играч е од него. Само би го уфрлил xcalibur на местото на нотаил, а нотаил би имал некоја улога внатре во групата. Колку што знам тој и флу се многу добри пријатели. Мислам дека и нотаил имаше објавено статус во врска со ова.

xcalibur mesto notail...zimi sve vakvi fanovi se najbolje

Не сакам да се менува ростерот. А на xcalibur му фали само малку искуство. Да го уфрлат малку в оган. Дали мислиш дека нотаил добро се справува како carry?

Не сакам да се менува ростерот. А на xcalibur му фали само малку искуство. Да го уфрлат малку в оган. Дали мислиш дека нотаил добро се справува како carry?

decko notail za xcalibur e bog

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom