DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Па не баш...додуша добар си беше драфтот ама братеу мирана немојт кери да ти е на тимот. Барем не со онај глуп скептер-бот билд. Да беше мид а сларк као кери да земеше појќе фарм можда и ќе стореа нешо појќе.
Релативно е тоа колку е глуп, од една страна ги згази ЕГ а од друга страна изгубија од вингс. Пак ќе кажам, вингс беа подобри егзекутори и имаа подобар тим плеј, било кој друг тим со тој пик на вингс ќе изгубеше од ДЦ

Релативно е тоа колку е глуп, од една страна ги згази ЕГ а од друга страна изгубија од вингс. Пак ќе кажам, вингс беа подобри егзекутори и имаа подобар тим плеј, било кој друг тим со тој пик на вингс ќе изгубеше од ДЦ

okej e bace super izigraa do finaleto i za toa nema zborovi...ali u finaleto se izgubija totalka i so draft i so igra del od vozbuda del od izmorenost sepak mn im se fati...muabetot e top se,gi posraa u finaleto za site pari ko mali deca i toa e toa

okej e bace super izigraa do finaleto i za toa nema zborovi...ali u finaleto se izgubija totalka i so draft i so igra del od vozbuda del od izmorenost sepak mn im se fati...muabetot e top se,gi posraa u finaleto za site pari ko mali deca i toa e toa
топ се твоите муабети, ме мрзи да пребарувам пошто си го криеш профилот баш од вакви причини каде што прво јадеш бубрези па после ти си оној кој е во правo ;)
p.s. од почеток до крај сум доследен и сум навивал за DC а таквите ко тебе навиваат само за оној кој ќе победи у финале и после нели муабетиве експертски партали ги направија ова она. DC од 16 тима 14 направи партали така да и да ги направиле партали во финале ноу биг дил.

Ако EG влезеа во финале, ќе ги победа Wings. За среќа на ДЦ во третата утакмица со ЕГ им упали ЕДИНСТВЕНАТА можна тактика што можеше да ја направат, иначе страшен ќотек јадеа во тим-фајтовите. Како и да е.. зборот ми беше дека ќе победеа ЕГ, нешто слично како лани. Изгубија 2-0 од CDEC и тоа добар rape им направија во полуфиналето т.е. финалето од upper bracket, али затоа grand финалето ЕГ си го зеде лагано.

Све небитно, само ова битно...
つ ◕_◕ ༽つ GIFF IO ARCANA OR RIOT!

Ноу биг деал било... Пред да почне ТИ6 на ДЦ да им понудеа 10то место со две раце ќе потпишеа. Вака после последните неколку игри што ги прикажаа и влез во финалето, капак и 1-0 водство е премногу разочарувачки. Никој нема да збори за 14те или ватевер тепани партии на ДЦ туку за тоа дека Вингс буквално ги згазија во финалето.

Патем, ако има таков што сеуште не ја гледал:
https://www.youtube.com/watch?v=uryTZc4XjNQ

Ако EG влезеа во финале, ќе ги победа Wings. За среќа на ДЦ во третата утакмица со ЕГ им упали ЕДИНСТВЕНАТА можна тактика што можеше да ја направат, иначе страшен ќотек јадеа во тим-фајтовите. Како и да е.. зборот ми беше дека ќе победеа ЕГ, нешто слично како лани. Изгубија 2-0 од CDEC и тоа добар rape им направија во полуфиналето т.е. финалето од upper bracket, али затоа grand финалето ЕГ си го зеде лагано.
Првата партија заврши за 15 минути не ни им влегоа во база се предадоа пошто ги силуваа, втората играа со факинг јакиро мид ( логичен пораз ) а третата незнам кој победи во последните 2 тим фајта ег или дц ....
Не можеа DC да ги поминат не па тек WINGS биди мале пореалистичен у муабетиве, DC моментално се подобар тим од EG, a w33 е подобар мид играч од Sumail ( кој е и причината зашто EG изгубија од DC )
Инаку муабетиве со мирана и бот билдот, незнам само зашто EG 2 пати прв бан им беше мирана, сигурно пошто тапа билд изгледа или па можда им беше страв да не им се повтори мирана од првата партија.

Последно уредено:
Се надевам дела ОГ нема да се растури. Има премногу шпекулации или дали им се допаѓа на луѓето да пуштаат такви шпекулации. Као миракл или цр1т ќе си заминеа. Не сакам да се растурат. Најдобар тим.

CDEC се многу поразличен случај од wings. CDEC едно те исто драфтаа додека wings пикаа што ќе им падне на памет и пак газеа.

Таков aутдрафт каков што му се случи на ppd во winners bracket финале не сум видел многу долго време. Прегледај ја само реакцијата на аналитичарите после ласт пик енигма или пак фацата на ppd кога wings пикнаа дуза хускар во втората партија.
EG немаше ништо подобро да си поминат од DC.

Последно уредено:
првата партија заврши за 15 минути не ни им влегоа во база, втората играа со факинг јакиро мид ( логичен пораз ) а третата незнам кој победи во последните 2 тим фајта ег или дц ....
DC имаа двапати подобар драфт од Wings, првата и последната што ја изгубија. Последната водеа и добар execute имаа се до еден лош ганк коа направија неколку грешки нетипични за w33 и Resolut1on највеќе мислам заради пад на концентрација и умор после тоа се врати AM со левел и net worth и се сврте утакмицата.

Како и да е огромен успех, огромни пари, релативно од никаде дојдоа да се втор тим во светот зад Wings. Не најдобар ама солиден TI имаше.

Ноу биг деал било... Пред да почне ТИ6 на ДЦ да им понудеа 10то место со две раце ќе потпишеа. Вака после последните неколку игри што ги прикажаа и влез во финалето, капак и 1-0 водство е премногу разочарувачки. Никој нема да збори за 14те или ватевер тепани партии на ДЦ туку за тоа дека Вингс буквално ги згазија во финалето.

Патем, ако има таков што сеуште не ја гледал:
https://www.youtube.com/watch?v=uryTZc4XjNQ
Ја верувам дека никој нема ни да се сеќава на вингс после финалево исто ко њуби инвиктус цдец и остало кинеско срање, ама затоа секогаш ќе се сеќаваат на нави алијанса ег. Ебате жутите неписмени еден збор англиски не знаат да гукнат, на ал стар меч му го прозиваат никот стои ко мисир и се чуди. Да не зборам за прославата на њуби, без емоција ко од погреб дојдени прославуваат финале во нешто што пред се треба да биде забава за публиката.

Првата партија заврши за 15 минути не ни им влегоа во база се предадоа пошто ги силуваа, втората играа со факинг јакиро мид ( логичен пораз ) а третата незнам кој победи во последните 2 тим фајта ег или дц ....
Не можеа DC да ги поминат не па тек WINGS биди мале пореалистичен у муабетиве, DC моментално се подобар тим од EG, a w33 е подобар мид играч од Sumail ( кој е и причината зашто EG изгубија од DC )
Инаку муабетиве со мирана и бот билдот, незнам само зашто EG 2 пати прв бан им беше мирана, сигурно пошто тапа билд изгледа или па можда им беше страв да не им се повтори мирана од првата партија.
Значи баш реално ако збориме, третата партија во тим фајтови ДЦ јадеа страшен ќотек. Откако го земаат ЕГ рошан, горе нели ДЦ добијаа range rax, при тоа ЕГ немаа турнато ниту една кула од стаа страна. Со еден пуш буквално им стасаа до rax, при што ДЦ не можеа ни да помислат да им се тепаат. ГГ ќе беше.
Како и да е, добро тактички одиграно, впрочен тоа беше и единствениот начин да се победат ЕГ. На крај ДЦ останаа и со отворен трон.[DOUBLEPOST=1471215167][/DOUBLEPOST]
CDEC се многу поразличен случај од wings. CDEC едно те исто драфтаа додека wings пикаа што ќе им падне на памет и пак газеа.

Таков aутдрафт каков што му се случи на ppd во winners bracket финале не сум видел многу долго време. Прегледај ја само реакцијата на аналитичарите после ласт пик енигма или пак фацата на ppd кога wings пикнаа дуза хускар во втората партија.
EG немаше ништо подобро да си поминат од DC.
Едно исто пикаа, али сите си ги млатеа по 2-0 до финалето, чак и ко што реков, ЕГ ги победија 2-0 во upper bracket финалето.
Верувам дека исто ќе беше и оваа година ЕГ ако играше финале.

Не е релативно туку глуп е. Кери као кери требит да склопвит дмг, атак спид и лајфстил/дезо/скади а не факинг пуш итеми. За то се задолжени мидерот и офлејнерот пошо ако кикснит некој од овие двајца дупли старфал не ги спасвит у тимфајт ни против полунафармани мидер и кери од спротивната страна не камоли против факинг антимејџ од чајнез игран.

Не е релативно туку глуп е. Кери као кери требит да склопвит дмг, атак спид и лајфстил/дезо/скади а не факинг пуш итеми. За то се задолжени мидерот и офлејнерот пошо ако кикснит некој од овие двајца дупли старфал не ги спасвит у тимфајт ни против полунафармани мидер и кери од спротивната страна не камоли против факинг антимејџ од чајнез игран.
зашто тогаш EG 2 пати ( втора и трета партија ) ја банираа прва Mirana ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom