Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го зимаат оти само тинкер и мипо ги игра на високо ниво, со другите херои и не е баш толку добар. Муабетот е за тинкер кој го изиграл најдобро, а тоа дефинитивно е excalibur. А се надевам познато ти е дека играч кој игра само два хероја неможе да успее без разлика колку е добар со нив, оти секако ќе му ги банираат. Тоа и се деси па играше дечкото тини на мид после од кога му ги банираа мипо и тинкер и ништо не направи.@Fiend
Ако беше толку добар сите ќе се тепаа да го земат во тим, а кај е сега? Последен пат играше во тим со 4 балканци и губеа од тимови во minor турнири.
Да го игнорираме фактот што во тоа време Tinker беше ултра небалансиран и беше невозможно да играш против него...
Не го зимаат оти само тинкер и мипо ги игра на високо ниво, со другите херои и не е баш толку добар. Муабетот е за тинкер кој го изиграл најдобро, а тоа дефинитивно е excalibur. А се надевам познато ти е дека играч кој игра само два хероја неможе да успее без разлика колку е добар со нив, оти секако ќе му ги банираат. Тоа и се деси па играше дечкото тини на мид после од кога му ги банираа мипо и тинкер и ништо не направи.
Ќе држи ама другиот пат xD 3154 ez. Колку се луди ова кинезивеalo bre igral tinker koa bilo tinker patch bravo....zborime za miracle so out of meta heroj u finale moze da drzi sam igra
Ќе држи ама другиот пат xD 3154 ez. Колку се луди ова кинезивеalo bre igral tinker koa bilo tinker patch bravo....zborime za miracle so out of meta heroj u finale moze da drzi sam igra
шо беше финтата со тоа не ми е јасно?Ќе држи ама другиот пат xD 3154 ez. Колку се луди ова кинезиве![]()
31ва минута напад на противничка база со 5 играчи и ќе има 4 мртви од противницитешо беше финтата со тоа не ми е јасно?![]()
Мислам по грешка пишаа на all-chat дека рошанот ќе биде 31:54, не знам со кого беше, ама овие против нив решија да одат да проверат пред 31:54 и умреа 4/5 мислам. После некоја утакмица пак во 31:54 добиваат тимфајт. Мислам 2-3 пати се случи тоа. Така се роди уште едно мемешо беше финтата со тоа не ми е јасно?![]()
јесте.Се исплаќа да се купи компендиум?
Без дополнителни купувања на левели.
Партија-две е подпросечноИ уште нешто ме интересира, колку левели можиш да крениш со просечно играње, партија-две во денот.
Не се качува левел со играње јас лани без левели купување 27-8 односно можеш да качеш али само со задачи во играта пример да купеш мидас до 15 мин и да победеш и слично...[DOUBLEPOST=1463532114][/DOUBLEPOST]Има некој заинтересиран за во тим за турнирот што ке биде од организиран од македонската е спорт федерација потребни се двајца 4 и 5 позиција по можност 18+И уште нешто ме интересира, колку левели можиш да крениш со просечно играње, партија-две во денот.
Не се качува левел со играње јас лани без левели купување 27-8 односно можеш да качеш али само со задачи во играта пример да купеш мидас до 15 мин и да победеш и слично...[DOUBLEPOST=1463532114][/DOUBLEPOST]Има некој заинтересиран за во тим за турнирот што ке биде од организиран од македонската е спорт федерација потребни се двајца 4 и 5 позиција по можност 18+