DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
А шо е финтава со последниот update. Гледам ептен ја осакатиле, или?

Первезно е колко добро игра на Сакса тимот

Сепак играат против второразредни тимови. Едино Shazam да им направи проблем, иначе одат на Манила Мејџор :D[DOUBLEPOST=1462476365][/DOUBLEPOST]10-та минута GG :pos:

Последно уредено:
Miracle :drk: nemat losa partija izigrano na turnirov, momentalno najak igrac individualno, prav monstrum

Про Дота немам гледано со месеци. Мислев Fear ќе игра кери за EG после враќањето на Aуи, кога вчера гледам Ауи игра со Свен :eek:
What the actual fuck...

Miracle :cuc::cuc:Штета што изгубија од Liquid дали ги потценија или што и да е работа. Првата партија заврши премногу бргу и кобно за OG додека втората траеше неизвесно до сам крај. Волку дрско играње со Tinker не сум видел или некогаш ќе има изиграно некој друг. Буквално сам против 4 carry.[DOUBLEPOST=1463246321][/DOUBLEPOST]Не сум сигурен дали ќе ги послужи среќа овој пат против newbiee. Кинезиве се лудаци.

Последно уредено:
Miracle :cuc::cuc:Штета што изгубија од Liquid дали ги потценија или што и да е работа. Првата партија заврши премногу бргу и кобно за OG додека втората траеше неизвесно до сам крај. Волку дрско играње со Tinker не сум видел или некогаш ќе има изиграно некој друг. Буквално сам против 4 carry.[DOUBLEPOST=1463246321][/DOUBLEPOST]Не сум сигурен дали ќе ги послужи среќа овој пат против newbiee. Кинезиве се лудаци.

ne se tolku ludi kinezive alliance ke gi tepaa da ne se sitnea

не си го гледал excalibur...

abe brat zborime za lan finale na golem turnir...i ar1se prai magii so magnusot ali toa pubovi samo....
Брат како да ти објаснам, не ти зборувам и јас за пуб, на лан турнир има играно со fnatic, против VG, navi, alliance и незнам други кој, значи не знаеа кај тераат, детето 16 годишно прв пат играше у тим стандин беше ги потепа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom