Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MiracleШтета што изгубија од Liquid дали ги потценија или што и да е работа. Првата партија заврши премногу бргу и кобно за OG додека втората траеше неизвесно до сам крај. Волку дрско играње со Tinker не сум видел или некогаш ќе има изиграно некој друг. Буквално сам против 4 carry.[DOUBLEPOST=1463246321][/DOUBLEPOST]Не сум сигурен дали ќе ги послужи среќа овој пат против newbiee. Кинезиве се лудаци.
не си го гледал excalibur...MiracleШтета што изгубија од Liquid дали ги потценија или што и да е работа. Првата партија заврши премногу бргу и кобно за OG додека втората траеше неизвесно до сам крај. Волку дрско играње со Tinker не сум видел или некогаш ќе има изиграно некој друг. Буквално сам против 4 carry.[DOUBLEPOST=1463246321][/DOUBLEPOST]Не сум сигурен дали ќе ги послужи среќа овој пат против newbiee. Кинезиве се лудаци.
не си го гледал excalibur...
и ти не си го глеал...zborime za pro igri ne za pub....
и ти не си го глеал...
Брат како да ти објаснам, не ти зборувам и јас за пуб, на лан турнир има играно со fnatic, против VG, navi, alliance и незнам други кој, значи не знаеа кај тераат, детето 16 годишно прв пат играше у тим стандин беше ги потепа.abe brat zborime za lan finale na golem turnir...i ar1se prai magii so magnusot ali toa pubovi samo....