DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
CcOSzCFUUAABE57.jpg

:pos::pos:

ај сумирајте ми што точно се има десено?
Го инвајтнале 2GD да биде хост на шангај, icefrog му пишал чил немаме одредени насоки за тебе само продужи како до сега. Се исподешаваа каснења на партии по саат-два и 2GD да пополни време се зафркаваше со флип чартови и зафрканции за одредени играчи јер, just be yourself моментот. На Габен не му се свиѓало, Бруно му кажува дека е отпуштен. Reddit explodes.

Ево шо се случило(и нешто повеќе) според 2GD. Интересно е за читање.

Исто и ова

bo3
Alliance - Team Liquid
EG - Fnatic
MVP - LGD
OG
- Secret

bo1
VP - VG
Team Spirit - coL
ehome - archon
cdec - newbee

Вака се паднале, болдираните се според мене кој ќе победи. Дефинитивно најтешка утакмица за прогнозирање е VP против VG, плус и best of one е. Можат да направат изненадување некој од Team Liquid или coL, другите мислам "лесно" ќе победат.

Complexity може да напраи изненадување пошо е бест оф 1, ама не верувам дека Ликвид може да ги тепа Алајнс у бест оф 3, мене поише ми личи дека ЕмВиПи ќе направат изненадување.

Нај срање турнир од перспектива на организација...минимум по 2 часа доцнат натпреварите, паузи од по 30 минути и најдосаден панел ... а колку бев хајпнат дека Џејмс ќе е хост...

Среќа што тоа се дешава на овој Major. Пример истово да се случеше на ТИ6, рејтингот страшно ќе им паднеше.

Абе луѓе, Корејциве го бришат подот со противниците... А ова не е League of Legends :shook:

Game is delayed. The Shanghai Major's staff has lost Ramzes666's keyboard... :pos::pos::pos:

А еве VP-VG касни пола саат. Апсолутно најлоша организација на турнир што ја имам ведно. Свака част (y)

12718314_1047915841930519_7291794700411868538_n.jpg

Ги избркаа луѓето, празни места оставија.
Брука е турниров во поглед на организација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom