DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
30f185774f.jpg

Последните 6 meta :pos:

Ваљда Valve си ја научија лекцијата и следниов турнир ќе има подобра организација. :)

Вчера му пратив порака на NoobFromUA за партијава, и ете го со видео :)

го гледав и јас, истурање на мртво, како со мали деца да играше ранкед на 7кммр партија. Иначе според скорот на соиграчите на сакса партијата била 1vs9 што ја прави уште полегендарна :D

Последно уредено:
По којзнае колку години играње Dota на Frozen Throne и Dota 2, до ден денес не можам да разберам како може толку неписмени бескичмењаци да ја играат играва.... :busi: крФ им ебам неписмена. :yid:

Значи 45 мин играме 4 vs 5 . Типот има 3800 ммр и 45 мин со мирана играше роам и имаше само пауер трејдс,драмс и ринг оф акила:ban:.Па бабами да ја надувам боље и да ја седнам да игра ќе игра од него .Сите ароус ги промаши .Ние играме фактички со мега крип у тимот.На крајот ни зимаат трон и остана на пола хапе и се тепа со еден крип:duel: и крипот го уби него :facepalm:.Ми се одигра и дота и све .3800 ммр ....

@khz777 Џабе се нервираш, ти кинеш живци а нив ги боли таквото. Неписмени идиоти имало, има и тек ќе има. Пиши си ваков пост чат-пат да истрошиш нервозата ко јас пред некој ден :icon_mrgr:

Arteezy и Universe во Secret

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Добар им беше бе w33, со Артизи ќе го менуваат :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom