www.dota2.comsto znam igrav do 2012 posle toa prekinav i sea pak mi se zavrte igrava u glava ali se mi e zaboraeno sto kako sea kako igrate preku koja mrezA ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
www.dota2.comsto znam igrav do 2012 posle toa prekinav i sea pak mi se zavrte igrava u glava ali se mi e zaboraeno sto kako sea kako igrate preku koja mrezA ?
Valve ја напраи dota2 free и воглавном ја играме неа ама ако си љубител на класична дота спушти си battlenetsto znam igrav do 2012 posle toa prekinav i sea pak mi se zavrte igrava u glava ali se mi e zaboraeno sto kako sea kako igrate preku koja mrezA ?
Па не е од Скопје.Толку Сакса неможе да најде добар интернет во цело Скопје (претпоставувам од СК игра) ? На квалификациите за Франкфурт цело време имаше голем пинг, ево денес против VP и Na'Vi не игра заради проблеми со интерненот.
Да, ама Скопје студира колку шо знам, па сигурно едно 80 % времето го поминува таму.Па не е од Скопје.
Не студира, кај моеш да студираш и да играш про дота, шо ти е.Да, ама Скопје студира колку шо знам, па сигурно едно 80 % времето го поминува таму.
ushete wall-ot na dark seer i taman odbojka
Nema izigrano dovolno partii vo ranked poslednive 21 dena, mu trebaat minimum 15.Зошто го нема сакса на дота лидерборд каде го снема дечкото ?