DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
27 godini da se penzionira paul pierce na 38 potpisuva 2 godisen dogovor so vi e filmov? so potesko e dota da igras na 27 otkolku nba na 38?
Не знам колку е вредно да ти реплицирам.
Кошарка и гејминг споредуваш? На што дроги си?

Да не го избркаа Aui а го земат RTZ тогаш сигурно Fear ќе си се пензионираше. Ама вака.. биче интересно :D Ќе ги сакав EG ама многу ми е сумљив овој ppd :D

Про дота до 28 години можеш да играш.

pro dota mozes da igras do 50 a i 60 veruvam....[DOUBLEPOST=1439664573][/DOUBLEPOST]
Не знам колку е вредно да ти реплицирам.
Кошарка и гејминг споредуваш? На што дроги си?

so e potesko da se prai ??? pa na 27 godini da si old man za dota i da treba da se penzioniras koa imas opcii da lapas milioni?

Викаш ќе ги имаш истите рефлекси со прстите на 25 и на 38 години за професионално гејмање?
За забава можеш и на 100-ка да играш, ама професионално ќе се прашаме.

pro dota mozes da igras do 50 a i 60 veruvam....[DOUBLEPOST=1439664573][/DOUBLEPOST]

so e potesko da se prai ??? pa na 27 godini da si old man za dota i da treba da se penzioniras koa imas opcii da lapas milioni?
Оди прво прочитај после пиши. Не се брукај. Про Дота и Про ЦС можеш да играш до 28 години. После се пензионираш. Ти прам муабет за ПРОФЕСИОНАЛНА кариера.

Викаш ќе ги имаш истите рефлекси со прстите на 25 и на 38 години за професионално гејмање?
За забава можеш и на 100-ка да играш, ама професионално ќе се прашаме.

Оди прво прочитај после пиши. Не се брукај. Про Дота и Про ЦС можеш да играш до 28 години. После се пензионираш. Ти прам муабет за ПРОФЕСИОНАЛНА кариера.

Не го зборите истото? :/

Ако се вклопат добро Sumail i RTZ, ке биде страшно.

RTZ кога стрима го гледам скоро секогаш. Човекот е страшен играч али како што кажа некој претходно, голем егоиста е, ако губе често плаче а исто така многу дајва.
Кога игра, претежно мид иде и буквално растура.

Што се запнале за скил... Како да ви објаснам дека пола луѓе од овој форум се подобри од PPD у lasthit/deny и би го победиле на мид.. човекот победи на најголемиот турнир на вселенава.. како КАПЕТАН.

se penzioniras posle 28? kade go pisuva toa pravilo za dota2 te molam pokazi mi

Што се запнале за скил... Како да ви објаснам дека пола луѓе од овој форум се подобри од PPD у lasthit/deny и би го победиле на мид.. човекот победи на најголемиот турнир на вселенава.. како КАПЕТАН.
da i go kickas supportot so koj si osvoil TI i koj gi iznudil 2ta prvi banoj kaj protivnikot 4rite partii... abe odi begaj fuck logic e celava situacija...

od druga strana pa go boli kurot na aui 2k si lapna sezonava 2 miljona moze da se ladi sea...kako pocnale da go placat site ko da ne zema poveke pari od pola i poveke timovi zaedno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom