DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Decko, pred hexot bristle 1v5 idese site go mavavme i pak bese na full hp.
I videte GPM. Pozz. :motorce:

Од кога го завршив батерфлајот, почнав пепел и него и сларк да ги праам :D

Иначе не реков дека јас ве извадив или некој друг, туку сите заедно направивме како што треба и заради тоа победивме

Последно уредено:
koa ke vidam aga na jakiro mi se place

imate clock protiv vas 0 forcestuffs fuck my life

Партијата е тепана, лош коментар не заслужува. Да изгубевме, секоја критика е добредојдена, вака, шшшшш :D

Не му замерувај. Про експерти за по форуми полно ги има, никако за во игра :D

btw батица на Клок не му текна да пушти Power Cogs, зошто со тој ага-та го јадеше без проблем. Али ок, force stuffs ни требало :facepalm:

Клок пушташе улти цело време, али Cogs не пошо го јадеше од Jakiro и Sky :D У главном јас го јадев во првите 20-25 мин дур не напраив БКБ, после тоа и од мене се откажа :D Друг пат барем погледнете replay ако ништо друго, пред да се коментира :masa:
Ете никој нема направено force staff и тепавме.. чудо невидено :icon_lol:

ako kazam prosti soveti za igranje ne znaci deka sum pro...cista dobronamerna kritika vie si znaete ;)

i ja gi praam istite greski jebesga ali toa e :D

Има некој овде шо би сакал да му помогни на нубче ко мене?

Некој да знае како да додадам friend на дотава. Не се испраќа requestot, вие како играте заедно?

Некој да знае како да додадам friend на дотава. Не се испраќа requestot, вие како играте заедно?
Десен клик на стимот > friends > add new friend
Ако сте заедно во игра или во тим, само десен клик на него и add.

Десен клик на стимот > friends > add new friend
Ако сте заедно во игра или во тим, само десен клик на него и add.
ama na ponovite akaunti morat nekoj dolar da potrosis na steam inace na 3 ili 4 prijateli si ogranicen.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom