ama na ponovite akaunti morat nekoj dolar da potrosis na steam inace na 3 ili 4 prijateli si ogranicen.

Не сум знаел ова, мислев трола коцкана ...[DOUBLEPOST=1437858086][/DOUBLEPOST]Него да изиграме 2-3 партии, има некој за?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ama na ponovite akaunti morat nekoj dolar da potrosis na steam inace na 3 ili 4 prijateli si ogranicen.
Ако дојт струја ќе играм [emoji14][emoji14]os:
Не сум знаел ова, мислев трола коцкана ...[DOUBLEPOST=1437858086][/DOUBLEPOST]Него да изиграме 2-3 партии, има некој за?
Абе шо браво. Ебате азиската игра ебате. Пак ќе замараат со тоа маратоните. Муши фарма фарма фарма.. се реди фул слот. Пак фарма фарма фарма.. има 10к голд за шо к**? Фулл слот е. И не само Муши. Сите исто.koja partija fnatic vs ig e vtorava bravo...
abe od ko go napisav ova 20 minuti farmat musi divajnoj i gi ostavat vbaza hahahaha Inace pred to samo nepredvidlivi teamfightoj imase buybackoj kontra buybackoj i slicni sranjaАбе шо браво. Ебате азиската игра ебате. Пак ќе замараат со тоа маратоните. Муши фарма фарма фарма.. се реди фул слот. Пак фарма фарма фарма.. има 10к голд за шо к**? Фулл слот е. И не само Муши. Сите исто.![]()
Neznam dali ja gledase cela ama od triler partija vo komedija se napraj, inace Tobi e zverka, da nebese toj poslednive 30 min ke umrev od dosadaАко ништо друго барем крајов го направија. Можда се тепаа 2-3 мин континуирано а Тоби ко луд се дереше![]()
Според мене баш се едни од најдобрите early game тимови. Ретко кој ги надиграл (до 20та мин. да речеме). Проблемот е што незнаат што понатаму. Немаат стратегија, незнаат да го контролираат мечот до самиот крај. Буквално сами се победуваат.Овие C9 се најглупиот, шконтарски, кретенски тим што заиграл дота.
Не само што сите партии им се по 60-70 минути, ама такво шиткање партии е досега невидено.
Тоа е затоа што Фата ретко губи лента, другите се муви без глави.Според мене баш се едни од најдобрите early game тимови. Ретко кој ги надиграл (до 20та мин. да речеме). Проблемот е што незнаат што понатаму. Немаат стратегија, незнаат да го контролираат мечот до самиот крај. Буквално сами се победуваат.
what a genius"Andy i tought he already used it"![]()
Ќе стане Tusk Techies 5, сеуште го чуваат пикот повеќето тимови.The Gyrocopter 5...