DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Леле колку е FAIL ESL One... :tapp:
Не е до ЕСЛ, дотата е shit. Не само на овој турнир ова се дешава :)[DOUBLEPOST=1412885409][/DOUBLEPOST]btw каков Бурнинг(иако е пензиониран) каков Денди, с4 е човекот! :cuc:

Последно уредено:
Конечно Necrolyte да биде од корист :icon_lol:

Иако Hanni имаше многу лошо позиционирање цел меч и правеше глупи ултија, сепак кога беше потребно мавна добро улти на Veno & Krobelus.

Колку download-upload е доволно за дотава при играње?

Колку download-upload е доволно за дотава при играње?
Би требало да е 256 kbps, но најверојатно би имал лаг на моменти особено во големи teamfights. Со 512 комотно би играл на EU East / EU West.
Сите пакети од било кој оператор ги нудат овие брзини, но битен е и пингот. Ако имаш голем пинг, колку сакаш имај брзина нема да можеш да играш на US сервери на пример.

Би требало да е 256 kbps, но најверојатно би имал лаг на моменти особено во големи teamfights. Со 512 комотно би играл на EU East / EU West.
Сите пакети од било кој оператор ги нудат овие брзини, но битен е и пингот. Ако имаш голем пинг, колку сакаш имај брзина нема да можеш да играш на US сервери на пример.

мислев на килобајти, пошто имам пакет со 1 мбпс аплоад (околу 120 килобајти), ама треба да ставам на рутерот лимит пошто поише комплјутери кога ке се уклучат има лаг...

мислев на килобајти, пошто имам пакет со 1 мбпс аплоад (околу 120 килобајти), ама треба да ставам на рутерот лимит пошто поише комплјутери кога ке се уклучат има лаг...
google.com
512 kilobit to kilobyte
= 64

читаш ли пред да постираш?
:facepalm: знам колку е колибити у килобајти и без гугл, прашувам колку лимит да ставам на рутетор
Најдобро стај му пола. И на Д и на У. Најсигурно ти е, а на компиутерите дали ќе им коче не се замарај :)
Со 50килобајти т.е. 0.5мб У мислам дека е доволно за играње. Д нека ти биде поголем.

читаш ли пред да постираш?
:facepalm: знам колку е колибити у килобајти и без гугл, прашувам колку лимит да ставам на рутетор
Да де, грешка у битови/бајтови. Ваљда ме укапира како и да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom