DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=296831818

pudge wars игра некој? безбедно е ова?
импресии/депресии?
Доколку имаш 9 другарчиња што можат да ја играат, интересно е. Океј е и со помалку луѓе ама не е тоа тоа. Во онлајн лобија не ни пробувај да влезеш пошто од 100 дали во 1 хостот не е афк. Прашање е и дали таа една што ќе ја начекаш ќе биде игрива пошто лоби е и секој може да излезе кога сака.

Безбедно е, треба само да симнеш 5.5GB фајл за дотата. Има туторијали низ стим.
Ако имаш слаб компјутер и конекција воопшто не ни пробувај.[DOUBLEPOST=1410021779][/DOUBLEPOST]
НЕам играно дота од Април и сеа ја инсталирав пак и ненормално ми сецка при самото пуштање на играта а претходно леташе ......некое чаре има ли ?
Нешто да не имаш вадено од компјутерот? Графиката низ сетинзите да прочепкаш да ја поднамалиш малку? Брзината на нетот ти е падната? Нешто сомнително си инсталирал пред некое време?

НЕам играно дота од Април и сеа ја инсталирав пак и ненормално ми сецка при самото пуштање на играта а претходно леташе ......некое чаре има ли ?

ednostavno samo update na driveri napraj

Iam napraeno be - skroz se mi e najupdated. Ne znam zasho, na sred igra kako mi "usporuva" .... ne znam sho e rabotava...
пиши ја конфигурацијата
може ти прегрева, чисти го куќиштето со компресор
чисти од вируси со JRT, AdwCleaner, Malwarebytes Antimalware
види дали ти сецка на други игри, така троа понови

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=296831818

pudge wars игра некој? безбедно е ова?
импресии/депресии?

За безбедно, безбедно е... само треба да си имаш другари твои за да играте, јас имам проблем со ботови, неможам да ги наместам, а некако рендом да најдиш сервер колку шо расчепкав не можи...

Дајте некои туториали за почетници за полесно да се адаптирам ан играва. Мигрирам од LoL пошто ја направија тиња и досадна за играње, па сакам да почнам Дота 2. Немам игрнао претходно. Tips/advices?

Обично гледам луѓе ја шернуваат оваа страна за нови играчи http://www.reddit.com/r/DotA2/wiki/faq#wiki_what_are_some_basic_tips_when_starting_to_play.3F

Не сум проверил што има во видеата или во одредени постови од FAQto, ама сигурен дека ќе ти помогне многу :) Имаш бајаги време да потрошиш за да поминеш се затоа што сепак е покомплицирана игра од LoL :) И подоле има објаснето на почеток да се почне против ботови за да се навикнеш, има и препораки со кои херои да почнеш да играш, под него имаш пост за препораки за играчи што доаѓаат од LoL итд. :) Разгледај, види што ќе ти фати око :D

EZ katka...

MN5WZWv.png

Без навреда, ама искрено....

Не постои играч на Дота/Дота 2 кој не е ретардиран, вклучувајќи ме и мене, (мада сега не играм lol) едноставно таква игра е, го вади најлошото од луѓето.

Без навреда, ама искрено....

Не постои играч на Дота/Дота 2 кој не е ретардиран, вклучувајќи ме и мене, (мада сега не играм lol) едноставно таква игра е, го вади најлошото од луѓето.
напрај камбек бе и ти па, сеа посредено e со рејтингот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom