DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Теории на заговор :icon_lol:

Еве го најновиот апдејт официјално: http://www.dota2.com/techies/
Излегува наредна недела. Интересно ќе биде all hero challenge, барем да не биде монотоно.

Фала курцу момент:
  • Players can no longer drop or take other players' unsharable items on the courier
  • Players can no longer store other players' unsharable items in their stash
  • Items on heroes controlled by players who have disconnected, but not yet abandoned, can no longer be dropped from their inventories

Фала курцу момент број 2:
  • Alt-clicking on an item in an enemy hero's inventory now informs your teammates that the enemy has that item
  • Alt-clicking on the buyback button or your gold will notify your team of your current buyback status

Ај секако ми требаше пауза од 2-3 недели.
RIP pubs
We lost!

Може ќе се најде, никогаш не се знае. Ајде бе гејмери сите ли спиете?

Не бе нема шанси, 1-2 пати успеавме да се собереме за 5в5 и тоа беше тоа од тогаш :D

Ајде може да се направи лоби новиот апдејт е доволен мотив за неколку дена е ако не се лажам па имаме време и да се договориме

АУууу Куро и Папи супер тим имаат. Интересно би било како ќе изиграат против Нави. Или имаат веќе играно?

АУууу Куро и Папи супер тим имаат. Интересно би било како ќе изиграат против Нави. Или имаат веќе играно?
Не.
И тимот им е супер само на хартија, ништо посебно не покажаа до сега. Изгубија против Alliance кога се претставуваа, а тепаа 2-3 против слаби тимови.

НЕам играно дота од Април и сеа ја инсталирав пак и ненормално ми сецка при самото пуштање на играта а претходно леташе ......некое чаре има ли ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom