DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
ајде некој ако може да појасни .... при купување компендиум поени од дота стор поените идат во армори прво па после се додаваат на компендиумот ? другар побара да му купам и него па викам да не по грешка ми ги додаде мене .. зашто нели има две опции да се купува од стор или преку книгата :)
Преку книгата директ ти се додаваат тебе, преку дота стор ти идат како итем, можеш и преку стим маркетот да ги земиш, али поскапи се.

Не знам зошто, ама цело го изгледав :D
Колку и да е одбивен и напорен типот, скоро за се е во право. Посебно ќеф ми направи за вардовите, стварно не вреди да трошиш 150 голд за четворица морони. Исто, омни и некро се најдобрите варијанти во вакви партии.

Вчера се паднав со двајца потпишани Dendi и еден ferrari_430. Рекорд :tapp:

Колку ви е ММР рејтинг? Јас стигнав до 4100. Идеме даље :D

Јас буквално немам мрднато од 2950 до 3050. Како намерно топло-ладно да ми се партиите, никакви победнички/лузерски серии немам.

Со ова daily hero дотава ја направија катастрофа. Се осеќам како кога почнав да играм дота. Го имаш научено еден херој и не се замараш што земаат другите, ти си го пикаш својот и К не те боле за другите :D
Е сега е исто така, само малку потрагично..
Исто како е можно 3 партии по ред ЕДЕН ИСТИ деген да ми се паѓа у тим? На вториот пат му стегам репорт, завршува партијата, ко гледам во наредната исто пак од кај мене. wtf?! Значи чим сум го репортирал, несакам со мене. Дотава сварно оди во пропаст, толку е крш мечмејкингот што немам зборови.

Имам веќе 6 дупли карти кој сака да е менува add me Sherlock account name niko_razbiras

ууу паметни деца имало по форумов ако немаш што попаметно да кажеш гитла !!!
Де бе, ако си изгубил некоја без везе партија против тинкер и фурион не значи дека цело време треба да си напнат. И по грешка да каже пасворд, ништо не можеш секако. Чил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom