DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
so e forata ostaiv preku 20 itemi offering 5 rares 10 uncommons i sea gi nema u offering a neam niso dobieno nazad
Ќе добиеш кога тогаш...барем така пишуваше... Иначе мислам дека нема врска какви итеми оставаш, јас оставив 20 кофчези и добив 3 назад во кои имаше 1 митикал и 2 раре итеми... А од евентов се на се собрав 12тина раре и 6 митикал

А кога е тоа тогаш? Јас оставив 10 страни честови и 2 страни со common uncommon rare i 3 mythical. Забележав дека едно 10тина ајтеми ми ги нема, другите стоат а ништо немам добиено веќе 24 часа...
Volvo scam, disband.

Made Offerings? Today is the day the Fortunes shall sit down to decide whether your gifts can be deemed worthy. The first set of offerings have been taken and rewards have now been dispatched. Open them to gain a chance at one random Rare or Mythical or Legendary or Arcana item.

If you have made Offerings and haven't received any rewards yet, give it sometime.

конечно :
256px-Cosmetic_icon_Baekho.png

најбољи курир евр :D

11 страни направив оферс, со честови, 2 митикал, раре, анкомон и комон и добив еден ебан aнкомон и еден раре. Awesome
Добро е, да не се нервирам значи. Јас 3 страни со честови и нешто ситно комон ставив што ми беа дупли и добив само Name tag. А можда и од некоја партија го имам тоа земено.

Фајловите за Legion COmmander две години стоеа у играта, има да се изначекате за Techies, Pit Lord и Oracle се следни.

Повеќето сигурно го изгледале филмов, ама вреди да се спомне на темава.

Три момчиња се натпреваруваат за наградата од милион долари - е краткиот опис на документарецот Free to play. Тој следи три професионални гејмери кои се натпреваруваат на првиот интернационален турнир Dota 2. Данил „Денди“ Ишутин од Украина, Бенедикт „Хајхај“ Лим од Сингапур и Клинтон „Фиар“ Лумис од САД се врвни натпреварувачи кои се дел од турнирот.

Онлајн мултиплеер играта Dota 2 е дело на Valve, а истата компанија стои и зад документарниот филм.

Е-спортовите полека стануваат најпопуларни компетитивни форми во светот, па не чуди што едниот од протагонистите во филмот смета дека за десетина години оваа дисциплина ќе биде попопуларна од фудбалот.

Овој турнир вреден милион долари целосно го смени светот на онлајн гејмингот и врвните гејмери повеќе ништо нема да биде исто. Документарниот филм ги покажува предизвиците и жртвите што ги прават натпреварувачите за да играат на највисоко можно ниво.

Денди почнал да игра уште како мало момче откако неговиот постар брат конечно добил компјутер од нивната баба. Иако бил успешен и во други игри, кога ја открил Dota сфатил дека тоа е она што секогаш го сакал. Хајхај не е непознат во светот на гејмингот бидејќи во 2008 година бил победник на првенството во Е-спортови. Фиар предизвикува стравопочит бидејќи е еден од најдобрите играчи на Dota 2 Кој доаѓа од западната хемисфера.

Погледнете го документарецот кој навлегува во светот на гејмерите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom