DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека ова не е точно зошто многу пати имам спасено луѓе што така на малку сила бегаат од противникот. Или можда така ми се погодило. Штознам...

Мислам дека додека го тепаат неможеш да го телепортираш, ако им се оддалечи малце без да го маваат тогаш мислам дека може или се лажам ?.

Педерски потег - ДА, Баг - НЕ :)
Ако тоа на Дота 1 е ОРИГИНАЛ хука, ова на Дота 2 е РЕАЛНА хука. По некоја логика кога ќе го хукне, значи хукнатиот треба да дојде кај овој што хукнал, безразлика каде е.
Иначе ме интересира во таква ситуација, што доколку во истиот момент КОТЛ го искористи неговиот телепорт? Дали би го украл хукнатиот од хука?

А логично е Лина да лебди и да фрла оган од раце?
Дај не ме заебавај, не барај логика и резон во Дота светот. Како и да е, ќе ја видиме реакцијата на Icefraud после ТИ3.
И да, Котл би го ‘украл‘ хукнатиот ако знае дека ќе биде хукнат пред да се случи, што не е многу веројатно, Дисраптор од друга страна целосно ја уништува fountain hook стратегијата (нормално, ако е во близина).
Патем, на Лода не му се допадна многу стратегијата на НаВи.
TZrvlr2.png

Јас мрзам кинески тимови, ама дека тоа што го правеше Нави со хуковите е потег кој не треба да биде дозволен на волку силен турнир, нема дискусија.

Би бил презадоволен доколку поминат Orange сега. Не можеа да одберат подобар момент да го земат Slardar, ги изненадија DK. Сепак, за DK се работи, многу лесно може во финале да ги гледаме.
Инаку, Alliance all the way.

Види ги кинезиве моментално, досадни тимови, само фармаат, среќа што европските тимови не се волку досадни. (y)

Ех што ми е кеиФ што овие НаВи :гомце: ги направија :D

Банирај Дарк Сир = тепај ги НаВи. И вчера и денес се покажува тоа.
Би сакал Тонгфу - НаВи реванш.

Штета што ДК сами се заебаја. Сакав и од нив НаВи да го крка :D

Браво за Алијансата,машини се.На НаВи драфтот им беше срање,свесно ги намамија Висп да земат.

Tипувам дека финале ќе играат Alliance протиф Na'Vi. Пак ќе речам заслужува Алијансата да победи. Многу се добри дечките, алаф да му е :D

:( mi crkna kompjuterot nemam na sto da gledam bas vecerva :(
aj internet kafe blizu stara rampa znae nekoj?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom