DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Кинеска дота... досадна дота... премногу пасивна игра... не издржав да ја изгледам до крај... ама затоа вечерва... аlliance vs DK и Na'vi vs tong fu

Подобро навикнете се на попасивни партии затоа што стигаат поважни елиминациони мечеви, и европскиве тимови ќе почнат така да играат затоа што огромни пари се во прашање, нема да ризикуваат со обиди да измислуваат топла вода, ќе си играат со двете најуспешни стратегии, а тоа се 4 protect 1 и split-push кои што се доста попасивни од останатите.
--- надополнето: 9 август 2013 во 16:55 ---
ygRgc7C.gif

какво гнетење му даде денди со pudge на тонгфу :D

Почнав да ги хејтам.
Копилињата освен Puck, Pudge, Gyro, Dark Seer & Rubick, ништо друго незнаат (n)
Преѓе Alliance vs DK беа за уживање. Овие ко пиченца, едно исто земаат.

Каков дебилен пик беше Урса за НаВи, се заебаа самите. Па и Хвост лошо го играше, сака да фарма место да убива, а игра против Anti-Mage.
Во третава партија им давам предност на Тонгфу.

Користи багови за да тепаш, браво НаВи најбоље сте.
Како и да е, late game Gyro губи од Alchemist, Тонгфу не можеа да бутаат, најверојатно сепак ќе тепаа НаВи.

Партијава ја реши Fountain Hook-от на Денди. Ептен јака ствар :vozbud::vozbud::vozbud::cuc::cuc::cuc::cuc:

Користи багови за да тепаш, браво НаВи најбоље сте.
Како и да е, late game Gyro губи од Alchemist, Тонгфу не можеа да бутаат, најверојатно сепак ќе тепаа НаВи.

атракција бе друже,затоа омилени ми се НаВи,тој потег кинезите немаат мадиња да го направат оти играат претпазливо,од тоа кинезите турниров ми здосади.....

атракција бе друже,затоа омилени ми се НаВи,тој потег кинезите немаат мадиња да го направат оти играат претпазливо,од тоа кинезите турниров ми здосади.....

Дали сме ја гледале истата партија?
НаВи третава партија играа 10 пати по-претпазливо од Тонгфу. Освен што пробуваа fountain hooks не праве апсолутно НИШТО освен што се собираа 4-ца околу Хвост за да го пазат додека фарма. Тонгфу беа тие што пробуваа smoke gangs и беа активни на мапа.

Нави се успешни против лабилни тимови ко ТФ и Оринџ(кој си играат дрндупки тренутно со Фанатик). Типувам на лесни 2-0 за Алијансата со нив и потоа ист триумф од два разлика во финале, освен едино ако ДК не ги бутнат па играат они финале, единствени кои можат да им го загрозат миљонот и третина на швеѓите.

Не ја гледав третата вчера меѓу НаВи и ТонгФу, ама очекував НаВи да победат. Денди пак го земал Паџ? Ги кинеше првата со хукс, посевно Шадоу Демон, душата му ја извади.
Вечер Алијанс - НаВи ќе биде ептен јако. Некако им давам предност на Алијанс, затоа што изгледаат доста поспремни и подобри на турнирот од НаВи.

Шо се мора мора... тоа ти е... 1.4 милиони се во прашање... и ПЛ и Фурион не е нешто забавно да ги гледаш ама пак...
Иначе навивам за Alliance

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom