Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја знаеш играва се гледа.Ова комбо во дота1 го има со години,само што е потребно да имаш вештина и добар тајминг,кој што очигледно Нави го имаа.Инаку супер партија беше,Нави ја направија интересна не она кинезине да ги гледам фармање 24/7.Користи багови за да тепаш, браво НаВи најбоље сте.
Како и да е, late game Gyro губи од Alchemist, Тонгфу не можеа да бутаат, најверојатно сепак ќе тепаа НаВи.
Ја знаеш играва се гледа.Ова комбо во дота1 го има со години,само што е потребно да имаш вештина и добар тајминг,кој што очигледно Нави го имаа.Инаку супер партија беше,Нави ја направија интересна не она кинезине да ги гледам фармање 24/7.

Fountain hooking не може да биде баг кога самиот девелопер е свесен дека постои и не го отстранува. За да биде баг, по дефиниција, треба обратно да биде, да не се свесни дека постои и да сакаат да го отстранат кога ќе го најдат.
Баг по дефиниција е нешто програмирано што не работи како што е планирано/наменето. Дали програмерите се свесни дека постои или не, не прави разлика. Дали ќе го остават багот или не, исто така не прави разлика. Објаснив неколку поста погоре како оригинално функционира хукот во дота 1 и зошто хукот во дота 2 е баг.

Педерски потег - ДА, Баг - НЕ
Ако тоа на Дота 1 е ОРИГИНАЛ хука, ова на Дота 2 е РЕАЛНА хука. По некоја логика кога ќе го хукне, значи хукнатиот треба да дојде кај овој што хукнал, безразлика каде е.
Иначе ме интересира во таква ситуација, што доколку во истиот момент КОТЛ го искористи неговиот телепорт? Дали би го украл хукнатиот од хука?
Не зашто мислам дека КОТЛ може да телепортира херои што не биле нападнати во последните 3 секунди мислам дека беше, а хукот се раучна за напад фала богу.
Мислам дека ова не е точно зошто многу пати имам спасено луѓе што така на малку сила бегаат од противникот. Или можда така ми се погодило. Штознам...