DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Абе што е ова фантази поинтс... се пресметуваат вкупните фантази поинтс од цел ден? или како?

Оваа година мислам дека Alliance, DK, Fnatic или Na'vi ќе го освојат... Сепак навивам за Alliance

Fnatic нема шанса да освојат. Телиња се.
Некако ми личи дека повторно ќе бидат нави. Јес да luck is not excuse ама вчера кога ги гледав ненормално имаа среќа (поткрепено со искуство). Иначе и јас сум за Alliance, некако дечките доста офанзивно ми играат, ми се допаѓа стилот нивни.

Дечки дајте една петорка да напраиме, денес се мачевме со GoD.HateUSaLL прво со рандом фаца, па наши нубови...неиде.

Ајде вечер после 1 да свртиме две партии, има некој?

Дечки дајте една петорка да напраиме, денес се мачевме со GoD.HateUSaLL прво со рандом фаца, па наши нубови...неиде.

Адни ме Krk1, ако бидам дома сигурно ќе играм ;)

+1

Ипак тешко, затоа што ме ебе конекција цел ден во здрав мозок.

Ја деновиве ќе ве контактирам за ОД мид да ве откорнам, се прибрав у ск.

бидејќи јас сеуште се привикнувам на дота2 еве ви го брат ми ако сакате контактирајте го SEG|*Alucard
:)

ако играте вечер аднете ме или дајте инвајт ако ме имате
mart11nbt :D

Ако ти се паднале Турци со мозок кикирика, ондак те сожалувам од дното на душата :D:D:D:D

а мене :( никој не сака женско у тимот ДИСКРИМИНАЦИЈА!!!

ако збориш на скајп, гарант Mac) ќе те инвајтне :))

пс: утре се враќам у ск - сметајте ме за дота... Mac) ми има инфо

а мене :( никој не сака женско у тимот ДИСКРИМИНАЦИЈА!!!

Ау ни требаат такви дистракции, ќе те рекламираме на сите дека си женско и противниците во транс. Дечки (и девојки), аднете ме на steam - tylermkd, па ќе гејмаме. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom