Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Допрва ти претстојат нервозитепс.
Почна ова да ме дава во very high сега само, изгледа многу јак сум во последно....![]()
Дwугар сакаш inviteНезнам зошто е така во Dota 2, искрено неможам да сватам, немам играно уште Dota 2, па ќе ви поверувам.....
Дwугар сакаш invite![]()
Колку толку сега е подобро, се гледа дека помалце руси има, а и да има некој знае англиски и не е тотален идиот. Само чудно ми е, некогаш ме враќа во high priority иако сум изиграл добро претходната партија ...Допрва ти претстојат нервозите![]()
Прва работа:Треба да се направи, Resume да прави само оној кој паузирал или во најмала рака неговиот тим.
]
Вака сеа ја да си им кажам на другиве тебе ти кажав вчераЈа имам инсталирано, ама никако да се нафатам да играм![]()
абе кај сите нејќе дотата? Веќе 30 мин вика конектинг ту сервер. и кај братучед ми исто? ЊТФ сакам да играм.
Една работа ќе ти кажам. Се се, само недај боже да се погодиш во ист тим со Македонец, 90% од времето или ќе фида, или ќе те пцуе, или намерно ќе гине за да направи да изгубиш зошто него не му иде, така да јас гледам секогаш да се дистанцирам од Македонци, ако не ги знам нема теорија да ги пуштам на хост, мада јас за Dota 1 зборам.
Ми текнува колку беше имба у кецот!
Двојкава си ја пробал? Кине.
Јок, неможам да играм scourge, ептен тиња ми е, згора на тоа неможам да кикам нубови, така да не е за мене D2...