DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да ги поднесам русиве, само заради тоа ме нервира ова дотава ...

пс.
Почна ова да ме дава во very high сега само, изгледа многу јак сум во последно.... :D

Мои желби, а верувам има и други кои би сакале слично на ова, ама остварување никад:)
Прва работа:Треба да се направи, Resume да прави само оној кој паузирал или во најмала рака неговиот тим.
Втора работа: МОРА кога ќе најде игра, системот пошо знае од каде се играчите да ТЕ праша следно. - There are Russians in this game, would you like to continue?

Не се трпат. На вучко му пресекоа линија Екс и Вено, овој ливна на левел 2.
Тајни и Невер мид, и почнаа да фидаат, па Тајни ливна.
После Невер почна да ги фида долните со овие ливнатите и он си ливна.
Супер фарм си имав горе, ама со Made in Russia играчи, ова се дешава.

п.с. Името на пријателот, не е битно:)

Dota 2 asdasdasdas.jpg

Допрва ти претстојат нервозите :D
Колку толку сега е подобро, се гледа дека помалце руси има, а и да има некој знае англиски и не е тотален идиот. Само чудно ми е, некогаш ме враќа во high priority иако сум изиграл добро претходната партија ...

Прва работа:Треба да се направи, Resume да прави само оној кој паузирал или во најмала рака неговиот тим.

]

За второво немаш појма колку си во право, мора да направат нешто слично, а за првото ок е до некаде, ама да се има некој лимит (пример 5мин да чекаш само, па после да можат и противничкиот тим да пуштат пауза), зошто ќе влезат 5 руси во party, ќе стегнат пауза и ќе одат да пијат вотка, а ти чекај си...

Ја имам инсталирано, ама никако да се нафатам да играм :)
Вака сеа ја да си им кажам на другиве тебе ти кажав вчера
Значи играм 8 години дота 1, се ставам на дота 2 и ми е комиње.. на скала од 1-10 каде што 10 е мега гига комиње ми беше 5. Ама после 2-3 недели се навикнав.
И играм 2-3 месеци дота 2, се ставам на дота 1 и овој пат на скала од 1-10 - дота 1 ми е 15 комиње.
Толку.

абе кај сите нејќе дотата? Веќе 30 мин вика конектинг ту сервер. и кај братучед ми исто? ЊТФ сакам да играм.

Една работа ќе ти кажам. Се се, само недај боже да се погодиш во ист тим со Македонец, 90% од времето или ќе фида, или ќе те пцуе, или намерно ќе гине за да направи да изгубиш зошто него не му иде, така да јас гледам секогаш да се дистанцирам од Македонци, ако не ги знам нема теорија да ги пуштам на хост, мада јас за Dota 1 зборам.

Една работа ќе ти кажам. Се се, само недај боже да се погодиш во ист тим со Македонец, 90% од времето или ќе фида, или ќе те пцуе, или намерно ќе гине за да направи да изгубиш зошто него не му иде, така да јас гледам секогаш да се дистанцирам од Македонци, ако не ги знам нема теорија да ги пуштам на хост, мада јас за Dota 1 зборам.

Ми текнува колку беше имба у кецот!
Двојкава си ја пробал? Кине.

Ми текнува колку беше имба у кецот!
Двојкава си ја пробал? Кине.

Јок, неможам да играм scourge, ептен тиња ми е, згора на тоа неможам да кикам нубови, така да не е за мене D2...

Исто како што кажа погоре со македонците,сега така е со русите,неможе нормално да се изигра 1 партија :tapp:

Јок, неможам да играм scourge, ептен тиња ми е, згора на тоа неможам да кикам нубови, така да не е за мене D2...

Со scourge проблемов нез као моеш да го решиш, а за другово двојкава има лесен и брз парти систем, така да можеме да се аднеме како пријатели, и да ти споделам уше неколку луѓе што Разбираат, и да пукаш квалитетни доти со 5 пријатели од време на време... :)
Ми фалиш :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom